10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCeltic Glasgow vrea sa-l dea in judecata pe Ganea

Celtic Glasgow vrea sa-l dea in judecata pe Ganea

Ionel Ganea s-a oferit sa suporte o parte din cheltuielile pentru operatia la genunchi a fotbalistului lui Celtic, John Kennedy, pe care l-a faultat grav in timpul meciului amical cu Scotia, de la Glasgow. „Imi pare foarte rau. Coechipierul meu Colin Cameron m-a sunat si am fost socat cind mi-a spus ca Kennedy va fi indisponibil un an. Stiu ca jucatorul scotian este foarte suparat si nu stiu daca voi incerca sa iau legatura cu el. Oricum, prin intermediul lui Cameron, voi afla tot ce se petrece cu el. Dumnezeu imi este martor ca nu am intentionat sa ii fac rau. Daca va fi nevoie, voi suporta si o parte din cheltuielile cu operatia“, a afirmat Ganea.

Ganea are mustrari de constiinta

Atacantul lui Wolverhampton a mai mentionat ca nu a putut sa doarma deloc dupa ce a auzit cit de serioasa este problema lui Kennedy. „Sint singur in Anglia, sotia si copiii mei sint in Romania si nu am putut sa vorbesc cu nimeni despre aceasta problema. Nu inteleg cum s-a putut intimpla insa aceasta tragedie. Cum am putut sa ii fac asa ceva? El a faultat primul si nu inteleg de ce m-a lovit atunci. Arbitrul fluierase deja, dar Kennedy a faultat. Cred ca am si alunecat atunci deoarece terenul era ud“, a spus jucatorul roman.

„Ganezul“ nu este la prima „victima“

Cotidianul The Sun aminteste insa ca Ionel Ganea nu este la primul fault cu urmari grave. „Fotbalistul danez Christian Poulsen a fost indisponibil opt luni dupa ce a fost faultat de Ganea in septembrie 2003, in timpul unui meci din preliminariile Euro-2004“, noteaza jurnalul britanic. Potrivit jurnalului Daily Record, antrenorul lui Celtic Glasgow, Martin O’Neill, a afirmat ca este posibil ca gruparea scotiana sa il dea in judecata pe Ganea. „A fost o situatie total inadecvata pentru un meci oficial, ca sa nu mai vorbim de un amical. Uneori este prea usor sa iti ceri scuze si sa pleci. Vor fi analizate toate posibilitatile si s-ar putea chiar sa-l dam in judecata pe roman. De asemenea, voi cere si o compensatie de la Federatia Scotiana de Fotbal“, a precizat O’Neill.

Tinarul John Kennedy a fost transportat ieri in Statele Unite, iar astazi urmeaza sa fie operat la genunchi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS