5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Pavel a fost eliminat in sferturi

Andrei Pavel a fost eliminat in sferturi

Cel mai bun tenismen roman al momentului, Andrei Pavel, a ratat calificarea in semifinalele turneului masculin de tenis de la Miami, care face parte din circuitul Masters Series si este dotat cu premii in valoare totala de 3,2 milioane de dolari. In sferturile de finala, chilianul Fernando Gonzalez, cap de serie nr. 24, l-a invins pe Pavel in trei seturi, cu 6-7, 6-3, 6-4, dupa doua ore si 21 de minute de joc. Gonzalez a reusit mingi fabuloase si s-a impus, in ciuda faptului ca Pavel a fost mai bun la multe capitole: 8-7 la asi, 64-47 la primul serviciu reusit, 13-35 la greseli nefortate si 2-5 la duble greseli.

Pavel i-a invins la acest turneu pe rusul Dmitri Tursunov, pe chilianul Nicolas Massu (nr. 10), pe australianul Lleyton Hewitt (nr. 17) si pe americanul Todd Martin. Desi a ratat calificarea in semifinalele turneului masculin de tenis de la Miami, Pavel a primit pentru atingerea fazei sferturilor de finala 70.930 de dolari si 25 de puncte ATP.

Intr-o alta partida din sferturile de finala, argentinianul Guillermo Coria, favoritul numarul 3 pe lista capilor de serie, a dispus, cu scorul de 6-3, 6-3, de germanul Nicolas Kiefer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS