10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPancu si Adi Ilie au inscris

Pancu si Adi Ilie au inscris

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas Istanbul, a invins simbata, pe teren propriu, cu 4-1, pe Gaziantepspor, intr-un meci din cadrul etapei a 27-a a campionatului Turciei. Doua dintre golurile formatiei din Istanbul au fost marcate de jucatorii romani Daniel Pancu si Adrian Ilie. Pancu, care a evoluat pe toata durata meciului, a inscris in minutul 14, in timp ce Ilie a intrat pe teren in minutul 62, in locul lui Tumer Metin, si a marcat in minutul 90.

Pentru formatia antrenata de Mircea Lucescu au mai inscris Ahmet Hassan (‘8) si Tumer Metin (’30), in timp ce golul echipei Gaziantepspor a fost marcat de Devran (11).

Presa din Istanbul i-a laudat pe romani

Dupa meciul cu Gaziantepspor de pe „Inonu“, jucatorii romani Daniel Pancu si Adrian Ilie au fost laudati de presa din Turcia.

„Besiktas a invins datorita ambitiei cu care a jucat si a «triunghiului de aur» din atac: Ahmed Hassan, Pancu si Tumer. In plus, Ilie, care a fost montat ulterior la acest triunghi, nu a schimbat traditia lansata de ceilalti trei jucatori si a marcat un gol“, a scris Milliyet.

„In minutul 89, Ilie, printr-o actiune extraordinara, si-a eliberat calea si, printr-un sut de specialist, a trimis mingea in poarta, pe linga portarul care ii iesise in fata. Trebuie sa ne scoatem palaria in fata clasei si priceperii cu care a marcat Ilie“, a notat Aksam.

Lucescu: „Ne-am ambitionat si am cistigat“

Antrenorul Mircea Lucescu s-a declarat multumit de evolutia echipei sale, mai ales in prima repriza. „Nu am vrut sa raminem in urma in lupta pentru titlu si ne-am ambitionat. Apararea nu este inca relaxata, de aceea am fost nevoiti sa faultam mult. Totusi, dupa o perioada destul de lunga, apararea a fost bine organizata. Nu au existat greseli individuale. Le-am dat sanse tuturor jucatorilor“, a spus Lucescu.

Rezultate din runda a 27-a

Alte rezultate inregistrate simbata, in campionatul Turciei: Adanaspor – Fenerbahce 1-2 (Au marcat: M. Ozatak ‘2 / Marcio Nobre ’22, ’55), Rizespor – Genclerbirligi 2-0 (A marcat: Saffet Akyuz ’43, ’49), Sebatspor – Konyaspor 1-1 (Au marcat: Bilazer ’46 / M. Duman ’83), Ankaragucu – Diyarbakirspor 3-1 (Au marcat: H. Keles ‘7, U. Bulut ’40, Albayrak ’79 / M. Hacioglu ’70), Denizlispor – Elazigspor 3-0 (A marcat: Ersen Martin ’50, ’74, ’77), Malatyaspor – Trabzonspor 2-3 (Au marcat: C. Kocak ’15, Kahraman ’31 / F.Tekke ’25, Yattara ’56, Gokdeniz ’86), Bursaspor – Istanbulspor 1-1 (Au marcat: Tayfun ’76 / Bushaj ’73).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS