5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldinho a spart un vitraliu al Catedralei Santiago

Ronaldinho a spart un vitraliu al Catedralei Santiago

Internationalul brazilian al Barcelonei, Ronaldo de Asis „Ronaldinho“, a spart un vitraliu al basilicii din Santiago de Compostella, trimitind un balon in fatada acesteia.

Incidentul s-a produs in timpul turnarii unui spot pentru Liga Profesionista de Fotbal la Santiago de Compostella. Ronaldinho a realizat mai multe planuri jonglind cu o minge in piata „do Obradoiro“, in fata monumentalei catedrale Santiago. Insa, pe cind efectua citeva sarituri acrobatice in fata portii basilicii, iar regizorul i-a cerut sa loveasca foarte puternic, Ronaldinho a trimis balonul intr-un vitraliu situat deasupra portii templului, la zeci de metri de sol, spargind o bucata transparenta (de circa 20 cm pe 30 cm) dintr-un vitraliu.

„A fost greseala mea deoarece i-am cerut lui Ronaldinho sa loveasca balonul cit poate de tare, ceea ce a si facut, insa a avut nesansa ca acesta sa se opreasca in vitraliu“, a declarat presei regizorul clipului, Emile Samper. Casa de productie si arhiepiscopul catedralei au calificat drept nesemnificativ acest incident, vitraliul spart, realizat din sticla si plumb, nefiind foarte scump, el costind doar 1,2 euro. Mai dificila va fi insa schimbarea sa, deoarece va fi nevoie sa se ridice o schela.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS