16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au pierdut pe mina lor

Craiovenii au pierdut pe mina lor

Aflata in lupta pentru mentinerea in prima liga, Universitatea Petrolul Craiova s-a intors invinsa din deplasarea de la Suceava, Universitatea Bucovina impunindu-se la o diferenta de sase goluri, 26-20 (12-7). In acest al treilea meci din cadrul grupei valorice B, craiovenii ar fi avut sansa sa obtina un rezultat care sa-i aduca mai aproape de baraj, insa elevii lui Dobeanu au dat cu piciorul unei asemenea ocazii, pierzind jocul pe mina lor.

Universitatea a avut o evolutie modesta, facind „cel mai slab joc de pina acum, in care nu i-a iesit mai nimic“, dupa cum a afirmat tehnicianul oltenilor. S-a ratat foarte mult, din pozitii clare, si nici in aparare craiovenii nu au fost mai straluciti, si asta in conditiile in care portarul Rusu s-a remarcat in citeva rinduri. Vechea problema, loviturile de la sapte metri, a aparut si acum, din patru asemenea situatii, oltenii irosind trei.

Poate si drumul de 11 ore pina la Suceava si-a pus amprenta asupra evolutiei Universitatii, dar asta nu explica insa jocul slab facut de craiovenii. Acestia au inceput dezastruos prima repriza, dindu-le posibilitatea gazdelor sa se distanteze din start, si, chiar daca in partea secunda si-au mai revenit, marcind spre final patru goluri, fara sa primeasca vreunul, nu i-au mai putut ajunge pe moldoveni.

Cel mai bun marcator al Universitatii in acest joc a fost extrema Florin Pavel, autor a sapte goluri, printre altii mai punctind Purcarea (5) si Florea (4).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS