15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLeu si Bralostita, la faza zonala

Leu si Bralostita, la faza zonala

In sala „Olimpia“ a Scolii „Nica Barbu Locusteanu“ din comuna Leu a avut loc simbata etapa judeteana a campionatului, scolar de handbal, atit la masculin cit si la feminin. La competitie au participat selectionatele V-VIII de la cinci scoli comunale: Leu, Bralostita, Dabuleni, Simnicu de Sus si Zanoaga.

In urma desfasurarii jocurilor s-au consemnat urmatoarele rezultate: Olimpia Leu – Viitorul Bralostita 16-19 (in competitia baietilor); Dabuleni – Leu 26-42, Bralostita – Dabuleni 3-12, Leu – Zanoaga 41-5, Dabuleni – Simnicu de Sus 11-13, Zanoaga – Bralostita 10-3, Simnicu de Sus – Zanoaga 15-6, Bralostita – Leu 6-38, Leu – Simnicu de Sus 38-13, Zanoaga – Dabuleni 6-15 (in competitia fetelor).

In urma acestor rezultate, au fost desemnate campioanele judetene care vor reprezenta Doljul la etapa zonala, care se va desfasura in luna mai, la Tirgoviste: echipa de fete Olimpia Leu si cea de baieti Viitorul Bralostita. Totodata, comisia de competitii a desemnat-o pe Cristina Trica drept cea mai buna jucatoare, in timp Ana Motoi a devenit golgheterul campionatului, ambele fiind eleve la Scoala „N.B. Locusteanu“ din Leu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS