16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Craiova - „number one“ in Romania!

CSM Craiova – „number one“ in Romania!

Intr-un clasament al Federatiei Romane de Atletism privind punctajul cluburilor in activitatea interna si internationala pe 2003, CSM Craiova (sectia de atletism) este „number one“, cu 1.610,5 puncte. Secretarul general al FRA, Nicolae Marasescu, a trimis pe adresa CSM Craiova directorului Eugeniu Stefanescu o adresa de felicitare din care citam: „Va reamintim cu satisfactie ca este al 18-lea an in care clubul condus de dumneavoastra se situeaza pe locul unu in Romania intre toate cluburile sportive din tara la atletism. Cu ocazia zilei dv de nastere (prof. Eugeniu Stefanescu si-a aniversat in 24 decembrie ziua de nastere si cea onomastica – n.r.), FRA va ureaza un sincer La multi ani!“

Directorul CSM, Eugeniu Stefanescu, a punctat ieri: „Cuvintele mele sint de prisos, clasamentul este cel care demonstreaza valoarea sectiei de atletism. Este meritul sportivilor si al antrenorilor coordonati de directorul adjunct Sorin Matei, iar lupta lor – pentru ca a fost o lupta cu austeritatea bugetara – este de apreciat. N-are sens sa reamintesc faptul ca ne-am desfasurat activitatea in conditii vitrege, cu un buget modic. Desi ar trebui sa fiu bucuros pentru aceste realizari, sint suparat pentru ca sportivii si antrenorii nu pot fi recompensati la adevarata lor valoare“.

In clasamentul amintit, celelalte cluburi din Oltenia (atletism) au urmatoarele clasari: CS Pandurii Tirgu Jiu – locul 8, LPS „Petrache Triscu“ Craiova – locul 12, CSS Drobeta Turnu Severin – locul 34, CS Olimpic Sport Craiova – locul 35.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS