13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIonel Ganea va juca la Wolverhampton

Ionel Ganea va juca la Wolverhampton

Ionel Ganea, fostul atacant al Universitatii Craiova, va juca pina la sfirsitul acestui sezon in prima liga engleza, la formatia Wolverhampton. Ganea a ajuns la sfirsitul sapraminii trecute la o intelegere cu Wolverhampton, urmind sa primeasca pentru sase luni de contract aproximativ 500.000 de dolari.

Ionel Ganea a spus ca se considera norocos pentru ca va juca in campionatul englez. „Este dorinta fiecarui jucator roman sa poata ajunge in Anglia. Am fost norocos. Echipa nu sta insa prea bine in clasament“, a spus „Ganezul“. Wolverhampton ocupa ultimul loc in clasamentul campionatului englez si a acumulat 11 puncte in 16 etape, reusind sa inscrie doar 13 goluri.

Ionel Ganea a inceput acest sezon la formatia Bursaspor, dar si-a reziliat contractul cu gruparea turca imediat dupa ce Gheorghe Hagi a parasit functia de antrenor principal. Ganea a ajuns la Wolverhampton dupa ce gruparea engleza a inrerupt negocierile cu un alt atacant roman, Adrian Ilie. „Ganezul“ va fi astfel cel de-al saptelea jucator roman care va evolua in prima liga engleza dupa Ilie Dumitrescu, Gica Popescu, Dan Petrescu, Viorel Moldovan, Florin Raducioiu si Adrian Mutu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS