17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFerguson nu-l regreta pe Beckham

Ferguson nu-l regreta pe Beckham

Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a spus ca echipa sa este mai buna fara David Beckham si ca transferul acestuia la Real Madrid a facut gruparea sa mai puternica. Ferguson a spus ca, drept dovada, fata de sezonul trecut, Manchester United a inscris mai multe goluri, a primit mai putine si a cistigat mai multe meciuri.

„Echipa este mult mai buna anul acesta. In sezonul trecut i-am pierdut pe Barthez, Beckham, Veron si Blanc, dar tinerii jucatori pe care i-am transferat aduc mereu lucruri noi, cum sint cazurile fotbalistilor Darren Fletcher, David Bellion sau Cristiano Ronaldo. Sintem mult mai puternici. Gruparea noastra merge, intr-adevar, inainte“, a spus tehnicianul scotian.

David Beckham a fost transferat, in iulie, de la Manchester United la Real Madrid, contra sumei de 25 de milioane de lire sterline si a afirmat recent ca a fost suparat in momentul in care a aflat ca nu va mai juca la gruparea britanica. „Nu am crezut nici un moment ca voi fi transferat. Am fost mai suparat ca niciodata, deoarece am dat mult pentru acest club, simteam ca dau din mine 120 la suta de fiecare data cind intram pe teren“, a spus mijlocasul englez.

David Beckham a spus ca a vorbit foarte putin cu Alex Ferguson din momentul in care a ajuns la Real Madrid. „N-a mai vorbit cu mine de atunci. Am discutat citeva minute la o inmormintare. Nu m-a sunat. Ma gindeam ca ar fi putut face asta. Asteptam un pic mai mult respect, dupa ce am activat la Manchester United atitia ani“, a comentat David Beckham.

Capitanul echipei nationale a Angliei a mentionat ca mutarea sa in Spania, impreuna cu Victoria si cu fiii lor Brooklyn si Romeo, a fost foarte dificila si stresanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS