22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAn bun pentru ACS Bu-do Slatina

An bun pentru ACS Bu-do Slatina

Pentru fiecare club sportiv sfirsitul de an este cel mai bun prilej de a trage linie si a analiza rezultatele obtinute de-a lungul intregului sezon competitional. Si ACS Bu-do Karate Slatina a intocmit clasamentul celor mai buni sportivi ai sai, in urma performantelor obtinute in 2003, atit la Campionatele Nationale, cit si la cele Balcanice. Cum, in total, karateca slatineni pregatiti de Romeo Costica au adunat 38 de medalii, dintre care noua de aur (patru campioni balcanici si cinci nationali), trei de argint (una la Balcaniada si doua la Campionatul National) si 26 de bronz (trei la Campionatele Balcanice si 23 la cele Nationale), ierarhia nu a fost usor de intocmit, mai ales in partea superioara.

Pe primul loc s-a situat Viorel Radu, campion balcanic si dublu campion national, urmat de Alin Petre, si el avind la activ un titlu balcanic, dar si alte medalii, si de Marius Falcoianu, vicecampion balcanic. Acestia au fost urmati in ordine de Bogdan Badicut, Mircea Surdoiu, amindoi medaliati cu aur la Balcaniada, Corina Gurau (vicecampioana nationala), Oana Paraschivescu (doua medalii de bronz), Marin Leanta, Razvan Bondoc, ambii cu doua medalii de bronz, Nicoleta Virban, George Paraschivescu, Elena Tincu, Maria Militaru si Letitia Sovar, toti cu o medalie de bronz la activ.

Rezultatele obtinute in acest an competitional de ACS Bu-do Slatina l-au multumit pe antrenorul clubului, Romeo Costica, component si al lotului de arbitri internationali ai Romaniei, categoria C, insa acesta spera ca in 2004 elevii sai sa aiba evolutii si mai bune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS