21.7 C
Craiova
joi, 30 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au terminat sezonul cu o infringere

Craiovenii au terminat sezonul cu o infringere

Echipa de volei masculin a Universitatii Craiova a disputat simbata ultimul joc din cadrul campionatului ligii secunde (A2), intilnind in sala sporturilor din Valea Vlaicii, pe ASA Vescovi Tirgu Mures. Desi tehnicianul oltenilor, Danut Pascu, si-a fi dorit ca in acest meci, care a fost totodata si ultimul in A2 (din ianuarie Universitatea va juca in a treia liga valorica), elevii sai sa aiba o evolutie buna, lucrul acesta nu s-a intimplat, craiovenii pierzind clar 0-3 (-16, -13, -17).

„Am avut o prestatie rusinoasa. Desi am pregatit partida toata saptamina, cu gindul sa lasam o impresie buna acum la final de sezon, atmosfera a fost mai degraba una de vacanta. Ma asteptam la un joc bun, dar au evoluat fara nici un fel de ambitie. Cu toate ca adversarii au venit cu doar patru jucatori din prima echipa, restul fiind juniori, nu am putut face nimic. Ei au fortat atit cit sa cistige lejer, in timp ce noi am fost extrem de slabi, la toate capitolele“, a afirmat suparat Pascu, care nu a putut face nimic sa impiedice infringerea echipei sale, cum nu a putut sa o salveze de la retrogradare.

Astfel s-a incheiat aventura formatie de volei masculin a Universitatii in liga a doua, oltenii fiind singurii din seria Vest care au „cazut“ in Divizia B. Seria a avut in total sase echipe, dintre care retrogradau ultimele doua, dar Nando Oradea s-a retras din campionat, asa ca singurul loc retrogradabil a fost ocupat de craioveni, care au inregistrat o singura victorie, 3-2, acasa, cu Phoenix Simleul Silvaniei.

Aceasta contraperformanta a Universitatii era, intr-un fel, previzibila inca de la inceputul sezonului, daca ne gindim ca abia s-a reusit formarea unei echipe care sa se prezinte la partidele din campionat, nemaivorbind de faptul ca jucatorii erau practic niste amatori, fara nici un fel de experienta competitionala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS