17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Stanescu pe banca „militarilor“?

Silviu Stanescu pe banca „militarilor“?

Desi a intrat de aproape doua saptamini in vacanta, la gruparea din Valea Fetii, care a terminat turul de campionat pe pozitia secunda a clasamentului, nu pare sa se fi incheiat conturile. Dupa ce s-au vehiculat o serie de nume de jucatori care ar urma sa ia locul unor titulari de drept, lucru infirmat de oficialii clubului, acum a aparut o noua discutie: cine va pregati echipa in retur.

Surse din anturajul clubului au lansat ipoteza ca, la reluarea campionatului, staff-ul tehnic al Armatei ar urma sa sufere unele modificari, mai exact sa se „intareasca“. Silviu Stanescu, propus initial sa pregateasca, alaturi de Gigi Ciurea pe Electro, ca viitor „satelit“ al Universitatii, ar putea fi numit director tehnic al divizionarei C, ceilalti doi tehnicieni ai echipei, Marian Voicu si Jean Maican, raminind insa pe pozitii.

Contactat telefonic, presedintele gruparii din Valea Fetii, Vergica Barbuceanu, nu a confirmat numirea lui Stanescu, dar a lasat sa se inteleaga ca este foarte posibil ca acest lucru sa se produca: „Nu pot sa va spun acum nimic concret. Am avut citeva discutii telefonice, dar nu s-a stabilit nimic deocamdata. Daca va fi ceva, vom anunta“.

Se pare ca ideea aducerii lui Silviu Stanescu ca director tehnic al Armatei este bazata pe faptul ca acesta are mai multa experienta ca antrenor, lucru benefic unei echipe care, la ce a demonstrat in acest tur, poate reusi o promovare istorica in Divizia B. Cum actualul „principal“, Marian Voicu, cunoaste foarte bine jucatorii, el va fi pastrat in functie, urmind sa-l ajute pe Stanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS