19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024

S-a dus la Steaua

Cind pitesteanul Nicolae Dica declara prin presa ca in tara nu se va transfera decit la Steaua, oltenii au sarit si ei, declarind ca au facut o oferta de 400.000 de dolari pentru achizitionarea pitesteanului. Cum astfel de negocieri se desfasoara un pic pe dos, chiar daca nu este regulamentar, adica se trateaza mai intii cu jucatorul, pe Dica l-a cistigat Gigi Becali.

Era de asteptat, pentru ca in timp ce noi vorbeam – daca vorbeam! – cu clubul din Trivale, Becali il finanta din greu pe Dica, jucatorul avind nevoie de bani pentru ca… s-a insurat!

Oricum, continuam sa credem ca, de fapt, „tintele“ oltenilor sint altele, adica mijlocasul de banda dreapta Prepelita si virful Tanasa, jucatori care la FC Arges evolueaza exact pe posturile pe care Napoli vrea sa le intareasca la Universitatea.

Sa speram ca, in cele din urma, vom reusi sa luam si noi macar unul din cei doi jucatori de care am pomenit, iar in ceea ce-l priveste pe Dica, daca tot ne-a tratat cu indiferenta, sa-i uram sa aiba soarta lui Neaga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS