25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTot asteptindu-l pe Rednic, l-au chemat pe Nicolo Napoli!

Tot asteptindu-l pe Rednic, l-au chemat pe Nicolo Napoli!

Daca Badea a fost instalat vicepresedinte, oficialii Universitatii doresc sa numeasca si antrenorul principal cit mai curind. Pentru ca Rednic a intirziat sa dea un raspuns (pe fir a fost si Titi Dumitriu), conducerea Universitatii a inceput sa dea semne de nervozitate, nereusind sa rezolve problema antrenorului.

La un moment dat totul parea un scenariu pentru ca Rednic sa-si incheie conturile cu Rapid, lucru care se intirzie din cauza lui George Copos. „Astept si eu sa reziliez contractul cu Rapid pentru ca mai am un an si jumatate de contract si apoi semnez cu altcineva. Vad ca George Copos trage de timp, dar nici eu nu voi face nici un pas“, a comentat ieri Rednic, care trebuia sa se intilneasca miercuri cu patronul rapidist, dar nu a facut-o si nu a primit nici un telefon de la acesta. Rednic spunea ieri ca va fi astazi prezent la Rimnicu Vilcea, fostul tehnician giulestean intentionind sa vizioneze live jucatorii craioveni prezenti la turneul de sala.

P.S. Aseara tirziu, conducerea Universitatii parca a luat-o razna: a anuntat ca nu-l mai vrea pe Rednic si ca a decis sa-l aduca la echipa pe antrenorul italian Nicolo Napoli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS