25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRomania a cedat si in fata Sloveniei

Romania a cedat si in fata Sloveniei

Nationala feminina de handbal a Romaniei a fost invinsa, cu scorul de 30-28 (15-12), de selectionata Sloveniei, miercuri seara, la Rijeka (Croatia), intr-o partida din cadrul grupei a doua a turului principal al Campionatului Mondial.

Dupa ce pierdusera in fata Ungariei, „tricolorele“ aveau mare nevoie de victorie cu Slovenia, pentru a pastra sansele de calificare la JO de la Atena. Numai ca elevele lui Otelea, prin evolutia lor, au demonstrat ca nu sint capabile sa se impuna atunci cind au in fata adversari puternici. Ex-iugoslavele au condus in permanenta jocul, pastrind mereu un avans de unu, doua sau trei goluri, romancele reusind doar de doua ori sa egaleze, la 21 si la 22.

Handbalistele noastre nu s-au putut concentra suficient, dovedindu-se lipsite de inspiratie in multe faze, in timp ce adversarele au stiut cum sa puncteze in momentele importante. In urma acestui esec, Olimpiada pare doar un vis frumos, Romania avind nevoie de doua victorii, cu Germania (partida ce a avut loc aseara) si cu Norvegia, lucru greu de crezut la ce au aratat „tricolorele“ pina acum.

Celelalte rezultate inregistrate miercuri seara: Ungaria – Norvegia 24-24; Ucraina – Germania 25-23. Clasamentul grupei a doua arata astfel: 1. Ucraina – 7 puncte; 2. Ungaria – 5; 3. Norvegia – 5; 4. Slovenia – 4; 5. Germania – 2; 6. Romania – 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS