14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCFR a pierdut un singur meci

CFR a pierdut un singur meci

La sfirsitul saptaminii trecute s-a desfasurat, la Slatina, al treilea turneu din cadrul competitiei zonale de handbal rezervata junioarelor III. Singura echipa de acest gen din Banie, CFR Craiova, a avut o grupa dificila, cu trei echipe din Vilcea si doua din Slatina, dar, cu toate acestea, junioarele s-au comportat foarte bine, pierzind doar o singura partida.

Rezultatele inregistrate de CFR au fost urmatoarele: 21- 17 cu Chimia Vilcea, 22-22 cu Energetic Vilcea, 24-16 cu Oltchim Vilcea, 19-36 cu CSS Slatina si 19-19 cu LPS Slatina, gazda acestui turneu. Antrenorii formatiei craiovene isi doresc calificarea la faza semifinala, unde se vor duce primele doua echipe din grupa, insa pina atunci mai sint de disputat inca trei astfel de turnee, iar „favorite la calificare ramin echipele din Vilcea si Slatina, pentru ca au sali unde sa se pregateasca“, dupa cum a specificat tehnicianul George Hobeanu.

Lotul folosit de antrenorii George Hobeanu, Dorel Tudose, Ioana Lupu si Gabi Turea a fost urmatorul: Burada, Durac (1), Vlasceanu (portari), Disa (27), Nita (16), Neagoe (14), Deaconu (12), Nicolaita (11), Chirila (8), Catan (3), Cismaru (1), Purcaru (1), Pruna (1), Bozgan, Barcan si Iordache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS