20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Trebuie sa jucam inteligent!“

„Trebuie sa jucam inteligent!“

Potrivit presei din Istanbul, Mircea Lucescu le-a cerut jucatorilor sai sa fie foarte atenti in meciul cu Chelsea. „Nu vom face marcaj om la om in ceea ce-l priveste pe Duff, dar acest fotbalist va trebui sa fie tinut de jucatorul care se afla cel mai aproape atunci cind mingea este la el. S-au schimbat doi fotbalisti din linia defensiva a echipei Chelsea. Este posibil ca Desailly sa nu evolueze si de aceea trebuie sa uitati de meciul tur“, a mentionat Lucescu.

Tehnicianul roman le-a spus fotbalistilor sai ca nu trebuie sa ignore apararea atunci cind ies in atac. „Iesiti in atac rapid, printr-o singura pasa, iar atunci cind mingea ajunge la adversari, sa faca presing trei jucatori deodata, pentru a nu lasa pe Chelsea sa atace. Daca ii tineti pe adversari prin presing in propria jumatate de teren, apararea lor va gresi“, a adaugat Mircea Lucescu.

Antrenorul roman le-a cerut jucatorilor sai sa joace inteligent. „Daca am invins la Londra, asta nu inseamna ca vom cistiga neaparat si acest meci. Faptul ca englezii si-au garantat accederea in urmatoarea faza a Ligii Campionilor poate parea un avantaj pentru noi, dar numai daca il valorificam. Trebuie sa jucam inteligent“, a mentionat Lucescu.

La rindul sau, antrenorul italian al echipei Chelsea, Claudio Ranieri, a spus ca este foarte important ca formatia sa sa obtina un punct in meciul cu Besiktas. „Ne-am asigurat calificarea, dar acum este important sa terminam primii in grupa. Besiktas, daca ne va invinge, va ocupa primul loc in grupa, deci trebuie sa incercam sa obtinem o victorie. Este important sa terminam pe primul loc in grupa deoarece astfel vom intilni, in faza urmatoare, o formatie clasata pe locul al doilea in alta grupa“, a spus Ranieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS