10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBadea a fost la negocieri

Badea a fost la negocieri

• Desi nu s-a stabilit nimic concret, se spune ca „Badita“ are cele mai mari sanse sa fie seful staff-ului tehnic al echipei • Alti pretendenti la functia de antrenor principal sint Mircea Rednic si Titi Dumitriu

Ieri, la prinz, Pavel Badea a fost chemat de presedintele Universitatii, Adrian Mititelu la discutii. Dupa intrevedere, partile au fost mai degraba retinute in declaratii, dar este cert ca sefii clubului nu s-au decis inca in privinta celui care va antrena echipa pentru retur.

S-a afirmat doar ca tot, ceea ce s-a petrecut ieri a fost o prima runda a negocierilor si ca verdictul va fi dat saptamina viitoare. In schimb, la un moment dat, unul dintre conducatorii oltenilor ar fi spus ca Badea are sanse de 70 la suta sa ramina la cirma Universitatii. Restul procentelor i-au fost acordate lui Rednic, dar, se zice, ca ar mai fi citeva variante.

Pe de alta parte, daca staff-ul clubului ar fi hotarit sa mearga pe mina lui Badea, mai mult ca sigur ca problema ar fi fost rezolvata ieri. Nu de alta, dar, dornic sa se apuce serios de noua meserie, Badea ar fi acceptat probabil aproape toate conditiile si nici n-ar fi fost pretentios in privinta contractului.

Batindu-se moneda pe relatia buna dintre Mititelu si Rednic, s-a speculat ieri ca se asteapta ca fostul antrenor giulestean sa-si clarifice situatia pentru a fi ofertat oficial de Universitatea. Totusi, n-ar fi exclus ca, in cele din urma, sa conteze doar parerea lui Dinel Staicu, pentru ca, in definitiv, se spune ca el este patronul echipei.

Dupa cum l-am simtit ieri pe Badea, se pare ca acesta este hotarit sa-si administreze cit mai bine sansele care i s-au oferit si sa ramina singura varianta pentru postul de antrenor principal. Zicem asa pentru ca, dupa intrevederea cu Mititelu, „Badita“ avea mai degraba vocea unui tip „optimist“, desi a incercat sa ascunda acest lucru.

Oricum, l-am „sondat“ cu o intrebare: „Daca ramii antrenor principal si, mai incolo, Rednic sau altcineva va fi adus ca director tehnic, vei accepta?“ Raspunsul, simplu, a fost cit se poate de explicit: „Nu!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS