14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Mi-e dor sa joc!“

„Mi-e dor sa joc!“

Jucatorul craiovean Adrian Ilie a spus ca isi doreste sa revina la echipa nationala a Romaniei, daca va gasi o formatie la care sa evolueze. „Cobra“ se afla in tratative cu formatia engleza Portsmouth si va efectua miine vizita medicala.

„Daca voi semna contractul si voi juca, cred ca selectionerul ma va convoca. Mi-e dor in primul rind sa joc, dar si de echipa nationala. Imi doresc sa joc in preliminariile Cupei Mondiale“, a spus atacantul oltean.

Adrian Ilie a precizat ca reprezentativa Romaniei are valoare si poate lupta de la egal la egal cu favoritele grupei de calificare la Cupa Mondiala din 2006, Cehia si Olanda. „Lupta se va da intre Cehia, Olanda si Romania. Cred ca meciurile directe vor fi cele mai importante. Nu putem spune ca am avut noroc la tragerea la sorti, dar ne jucam sansa si cred ca, in prezent, echipa Romaniei are valoare in Europa, deci ne putem bate cu ei“, a mentionat Ilie.

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat ca are oricind nevoie de fotbalisti de valoare. „Avem nevoie de jucatori valorosi si nu ne despartim de ei decit atunci cind altfel nu se poate. Spre exemplu, situatia lui Adrian Ilie: daca nu va gasi echipa si nu va juca, va fi greu sa-i gasim un loc si nu are nici o sansa“, a spus Iordanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS