14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTurcii au devastat stadionul „Westfalen“ din Dortmund

Turcii au devastat stadionul „Westfalen“ din Dortmund

Daune de 100.000 de euro

Peluza stadionului „Westfalen“ din Dortmund, precum si mai multe scaune din tribunele arenei au fost deteriorate de suporterii turci prezenti la meciul dintre Galatasaray Istanbul si Juventus Torino, scor 2-0, disputat marti, in etapa a cincea a fazei grupelor Ligii Campionilor. Scaunele din tribuna de sud au fost rupte si aruncate pe gazon, iar dupa meci suporterii turci au patruns pe peluza, care a suferit deteriorari importante. Clubul din Bundesliga, Borussia Dortmund, a estimat ca pagubele se ridica la 100.000 de euro, suma care va fi imputata clubului Galatasaray.

Aproximativ 4.000 de suporteri italieni au suferit rani usoare, dupa ce mai multe artificii au explodat in mijlocul tribunei in care se aflau tifosii. Politia din Dortmund a precizat ca doi suporteri ai echipei Galatasaray au fost arestati. La sfirsitul meciului, 44.000 de fani turci s-au indreptat spre centrul orasului, sarbatorind in mod pasnic in piata „Borsid“.

Partida dintre Galatasaray si Juventus Torino ar fi trebuit sa se desfasoare pe 25 noiembrie, la Istanbul, dar data si locul de disputare au fost modificate de UEFA, in urma atentatelor teroriste care au avut loc in Turcia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS