17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPartida Besiktas - Chelsea se va juca la Gelsenkirchen

Partida Besiktas – Chelsea se va juca la Gelsenkirchen

Partida dintre echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas Istanbul, la care evolueaza internationalul roman Daniel Pancu, si formatia lui Adi Mutu, Chelsea Londra, din ultima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor, programata pe 9 decembrie, se va disputa in orasul german Gelsenkirchen, pe stadionul „AufSchalke“, de la ora 21.45, informeaza site-ul uefa.com. Decizia este finala in cazul in care Tribunalul de Arbitraj in Sport (TAS), de la Lausanne, nu va schimba hotarirea luata de UEFA. Arena „AufSchalke“ va gazdui si finala Ligii Campionilor, de pe 26 mai 2004.

In schimb, partida dintre formatia israeliana Maccabi Haifa si cea spaniola Valencia, programata initial sa se dispute la Izmir (Turcia), din mansa secunda a turului al doilea din Cupa UEFA, va avea loc in Olanda, pe stadionul „Sparta“ din Rotterdam, pe 11 decembrie, de la ora 21.00. Partida din prima mansa s-a incheiat la egalitate, 0-0.

UEFA a decis ca toate meciurile internationale programate in Turcia sa se dispute pe terenuri neutre, dupa atentatele teroriste de luna trecuta de la Istanbul, soldate cu numeroase victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS