22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Lucescu incearca sa influenteze arbitrii“

„Lucescu incearca sa influenteze arbitrii“

Antrenorul echipei Fenerbahce, Christoph Daum, simte cum ii fuge pamintul de sub picioare, formatia sa, care este la noua puncte in urma gruparii antrenate de Mircea Lucescu, Besiktas, fiind practic scoasa din lupta pentru titlu. Incercind sa-si acopere propriile greseli, Daum a spus ca Lucescu influenteaza arbitrajele prin declaratiile sale.

Lucescu este nemultumit de arbitraj

Tehnicianul echipei Fenerbahce l-a acuzat pe „Il Luce“ ca obisnuieste sa ii critice pe arbitri, dupa ce antrenorul roman a declarat ca Serdar Tatli ar fi trebuit sa acorde trei cartonase rosii in derbiul de duminica. „Toata lumea spune: «Besiktas trebuie sa se opreasca sau sa incetineasca ritmul». Arbitrul a fost influentat de aceste opinii. Au fost trei faze la care ar fi trebuit sa le arate cartonasul rosu jucatorilor echipei Fenerbahce, dar nu a facut-o“, a spus Lucescu, dupa meciul Fenerbahce-Besiktas, scor 2-2.

Daum a afirmat ca Lucescu incearca sa isi asigure un avantaj criticindu-i pe arbitri. „Pina acum am ramas in urma in ceea ce priveste criticarea arbitrilor. Daca Lucescu incearca sa isi asigure un avantaj criticind arbitrii, atunci si eu ar trebui sa fac acelasi lucru. Dar eu prefer totusi sa tac“, a precizat antrenorul german.

„Au faultat precum criminalii!“

Mircea Lucescu a spus ca jucatorii formatiei antrenate de Christoph Daum „au faultat precum criminalii“. „Serhat, Aurelio si Tuncay ar fi trebuit sa fie eliminati. Duritatea jocului lor ne-ar fi putut costa foarte mult. Il cunosc pe Serhat din perioada cind antrenam echipa Galatasaray. El isi provoaca adversarii in timpul meciurilor“, a mentionat Lucescu.

Tehnicianul roman a adaugat ca meciul de duminica a fost unul dintre cele mai bune ale sezonului. „Dupa 1-0, noi am dominat jocul, dar apoi am facut o greseala. Am primit un gol in momentul in care Emre era in afara terenului, pentru ingrijiri medicale. M-a facut fericit faptul ca echipa nu a renuntat la lupta atunci cind eram condusi“, a mentionat tehnicianul roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS