13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Voi achita toate cheltuielile lui Falemi“

„Voi achita toate cheltuielile lui Falemi“

Era minutul 50 al jocului din „Ghencea“ cind antrenorul-jucator al Universitatii, Pavel Badea, l-a accidentat grav pe mijlocasul stelist Nana Falemi. Craioveanul a fost eliminat, iar camerunezul a fost schimbat si transportat la spital. Diagnosticul, unul destul de dur pentru jucatorul bucurestenilor: fractura de maleola. Ieri-dimineata, Badea regreta incidentul neplacut de duminica seara. „Regret sincer ca l-am lovit pe Falemi. Imi pare rau, este un jucator profesionist, la fel cum sint si eu. Se poate intimpla oricui, din nefericire mi s-a intimplat mie. A fost un atac intirziat din partea mea. I-am prins glezna. S-a intimplat din cauza terenului greu si a lipsei de reflex. Repet, imi pare rau. Sper sa nu stea prea mult departe de gazon. Am vorbit imediat dupa joc cu Falemi si apoi alte 20 de minute la telefon. Este un baiat bun, care nu merita ce i s-a intimplat. M-a inteles si pe mine. Oricum, o sa-l sun iarasi astazi (ieri – n.r.) sa vorbesc cu el. O sa platesc tot ce va fi nevoie, medicamente, spitalizare si primele de joc pe care le va pierde“, a comentat antrenorul Universitatii. Despre regretele lui „Badita“ au vorbit ieri si oficialii clubului craiovean, care l-au sustinut si au declarat: „Indiferent de suspendarea pe care o va primi, Badea nu va renunta la fotbal. Ne-a spus ca este un moment dificil pentru el, dar ca nu abdica la greu. A mai zis ca oricum nu isi va incheia cariera in urma unui meci cu cartonas rosu. Ii pare rau pentru cele intimplate si indiferent ce se va scrie despre el, ca e batrin, ca nu mai poate, se simte in putere si va continua ca jucator“.

Falemi: „L-am iertat pe Badea“

Faultul lui Badea asupra lui Falemi, din minutul 50 al partidei Steaua – Universitatea, i-a provocat mijlocasului camerunez al formatiei din „Ghencea“ o fractura de capat de maleola. Dupa ce a fost consultat de medici, Falemi a spus ca va avea trei saptamini piciorul imobilizat.

„Este dureros ceea ce mi s-a intimplat. Dar asta este. Asa este fotbalul. Sper sa ma refac cit mai repede. Doctorii mi-au spus ca trei saptamini o sa am glezna imobilizata, apoi urmeaza recuperarea. Pe moment, nu am simtit durerea, fiind incalzit, si am simtit ca pot continua. Insa nu am mai putut face acest lucru. Doctorii de la Spitalul Municipal au spus ca am fractura de capat de maleola. Sper sa ma refac cit mai repede si sa prind Cupa Africii si returul campionatului, pentru ca vreau sa cistig titlul cu Steaua“, a spus mijlocasul camerunez al Stelei.

Dovedind tarie de caracter, Falemi a afirmat ca l-a iertat pe Badea. „Am bagat amindoi piciorul la minge. Nu cred ca Badea a facut acest lucru intentionat. Asta se intimpla des in fotbal. Eu l-am iertat deja“, a spus jucatorul formatiei bucurestene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS