12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDe la joaca la spital!

De la joaca la spital!

La partida disputata duminica seara, desi anuntat titular in formatia craioveana, Alin Vigariu nu a aparut nici pe banca de rezerve. „A acuzat ameteli, era palid la fata“, au spus oficialii craioveni. Duminica, in jurul prinzului, Badea si-a dus elevii la o plimbare prin Padurea Baneasa, unde a discutat cu fiecare in parte.

La un moment dat, in fata lui, Alin Vigariu si Ionut Stancu, prieteni foarte buni (de fapt, sint si colegi de camera), se stringeau in brate si se loveau usor. Totul era o joaca. In momentul in care cei doi jucatori au fost chemati de tehnician la discutii, Alin se tot tinea de cap. „Discuta «Badita» cu ei, nu a stat prea mult, vreo trei minute, si Vigariu se tot freca la timple, dar nimeni nu a dat importanta. Badea a chemat alti jucatori la el, iar dupa alte cinci minute a auzit: «Ii e rau lui Alin!».

Asta a fost tot. L-au luat apoi si l-au dus de urgenta la spital, unde i s-au facut analizele, care i-au iesit bine“, a comentat unul dintre jucatori. Chiar si asa, Vigariu a acuzat aceeasi stare de rau si, se pare, ca are unele probleme medicale destul de serioase, urmind sa faca si alte investigatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS