9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBursa a fost invinsa de „lanterna rosie“

Bursa a fost invinsa de „lanterna rosie“

In runda a 14-a a campionatului Turciei, echipa romanilor Bogdan Vintila, Cornel Frasineanu, Iulian Miu si Ionel Ganea, Bursaspor, a pierdut cu 0-1 partida disputata pe terenul ultimei clasate, Elazigspor. Antrenorul formatiei Bursaspor, Umit Kayihan, a spus ca, in cele zece zile de cind este la conducerea tehnica a acestei echipe, nu a avut timp sa schimbe lucrurile in cadrul lotului. Kayihan a mentionat ca jucatorii sai trebuie sa scape de obsesia mentinerii scorului de egalitate. „Am venit la Elazig sa invingem, dar nu am reusit. Bursaspor nu a mai cistigat un meci in deplasare de un an. Sint de zece zile la conducerea tehnica a echipei Bursaspor si incerc sa schimb lucrurile aici. Campionatul este lung, iar daca analizam meciul de astazi (simbata – n.r), vom vedea ca noi am detinut controlul jocului in proportie de 80 la suta, dar am fost invinsi“, a spus Kayihan.

Ziarele din Bursa „au luat foc“

Ziaristii din Bursa au digerat greu infringerea de la Elazig. Cel mai important cotidian din acest oras, Bursa Hakimiyet, a titrat: „Sintem demni de mila“. „Si in acest sezon se trag semnale de alarma la Bursapor, care a inregistrat a 28-a infringere consecutiva in meciurile disputate in deplasare. Este uimitor ca aceasta echipa, care parea inainte de meci, pe hirtie, infricosatoare, a ajuns sa fie invinsa de Elazigspor“, se mentioneaza in jurnalul citat.

Bursa Hakimiyet mentioneaza ca infringerea inregistrata simbata, de Bursaspor, este importanta. „Bursaspor a fost invinsa, desi diferenta de calitate dintre cele doua echipe este foarte mare. Elazigspor nu a facut nimic, mai ales in prima repriza. Poate ca daca Ganea ar fi valorificat ocazia pe care a avut-o la inceputul primei reprize, alta ar fi fost situatia. Cosmarul <<crocodililor>> in campionat va continua“, a scris Bursa Hakimiyet.

La rindul sau, cotidianul Olay din Bursa a titrat: „Rusine!“. „Alb-verzii, care au plecat capetele in fata fiecarei echipe pe care au intilnit-o in deplasare in ultimele 630 de zile, au avut o evolutie slaba in meciul cu Elazigspor. Nu au invatat nimic din trecut si i-au facut sa sufere pe zeci de mii de suporteri“, noteaza cotidianul citat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS