12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatru „stranieri“ romani au inscris

Patru „stranieri“ romani au inscris

Franta. Jucatorul Marius Baciu a marcat un gol in meciul de simbata pe care echipa sa, OSC Lille, l-a terminat la egalitate in deplasare, scor 2-2, in fata formatiei RC Strasbourg, in cadrul etapei a 15-a a campionatului Frantei. Baciu, care a evoluat pe toata durata intilnirii, a inscris in cel de-al cincilea minut de prelungire al partidei. Celalalt gol al formatiei OSC Lille a fost marcat de Manchev (’36). Golurile formatiei gazda au fost inscrise de Bassila (’55, ’89).

Tot in runda a 15-a a campionatului Frantei, echipa antrenata de Ladislau Bölöni, Rennes, a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formatia Olympique Lyon. Golurile formatiei pregatite de Bölöni au fost marcate de Arribage (’24), Puydebois (’39-autogol) si Frei (’75), in timp ce pentru echipa oaspete a inscris Malouda (’22).

Belgia. Jucatorul Marius Mitu a marcat golul echipei sale, Lierse, in meciul sustinut simbata, in deplasare, in compania formatiei Anderlecht, scor 1-2, in cadrul etapei a 14-a a campionatului Belgiei. Mitu a inscris in minutul 27. Intr-o alta partida din campionatul belgian, Liviu Ciobotariu a fost titular si a evoluat pe intreaga durata a meciului dintre formatia sa, AEC Mons, si Westerlo, scor 1-0.

Ungaria. Vasile Miriuta a marcat un gol, in minutul 79, pentru echipa sa Eto Gyor, care a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu MTK Budapesta, din etapa a 16-a a campionatului Ungariei. Intr-un alt meci, Valentin Miculescu a inscris pentru Bekescsaba, in minutul 87, in meciul cu Haladas, scor 1-1.

Spania. Laurentiu Rosu a fost titular in meciul Numancia – Tenerife, scor 2-1, din etapa a 14-a a ligii secunde spaniole. Rosu a fost inlocuit de Miguel Nunez, in minutul 63.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS