21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv asteapta de la Mos Craciun bani si jucatori

Extensiv asteapta de la Mos Craciun bani si jucatori

Extensiv – Vinju Mare 2-1

• Au marcat: D. Mihai ’26, Musat ’71 / Marinas ’87.

• Stadion „Extensiv-Parc“, spectatori 200.

Extensiv: Bornescu – Savulescu, Ciuca, Cioponea – Totoroata (’84, Fl. Mihai), Cretu, Saceanu (’86, Baia), D. Mihai, Curteanu (’69, Girla) – Musat, Velcovici. Antrenor: E. Neagoe.

Building: Nedelcea – Gadaleanu, Cita, Vodita – Schintee (’67, Marinas), Sola, N. Poenaru, Donoata (’82, Ghilerdea), Faget – Latea (’60, Creteanu), Ciochina. Antrenor: D. Balu.

• Au arbitrat: Gh. Gavrila – O. Augustin, C. Tripa.

Dupa victoria, scor 2-1, cu Building, din ultima etapa, si prestatia avuta in aceasta partida, despre Extensiv putem afirma ca s-a trezit la spartul tirgului si ca ne pare rau ca a venit vacanta. Asta e. Poate la primavara, cu citeva „implanturi“, trupa lui Neagoe va putea spera la mai mult decit locul 14, retrogradabil, pe care isi va petrece sarbatorile de iarna.

Chiar daca ar fi sa ne luam si dupa acest ultim meci, tot nu va fi o iarna linistita. Totusi, pina la primavara se pot intimpla multe. Decembrie e luna cadourilor si se asteapta o infuzie de capital (cine va veni oare cu banii?), se spera in aducerea citorva jucatori experimentati.

Pina atunci insa, revenind la ultima reprezentatie, una in fata propriilor suporteri, aceasta a fost destul de promitatoare, Extensiv dominind autoritar intilnirea si ratind citeva oportunitati care ar fi contat mult si in dreptul rubricii goluri marcate, destul de saraca. Au fost sanse la „capul“ lui Cretu (’19), deturnat de sub bara de Nedelcea, reluare din cadere lui Musat (’45) si din intoarcere (’60), lovitura libera a lui Ciuca (’50), la toate acestea mingea trecind milimetric pe linga sau peste poarta. Chiar si asa, pe final, oaspetii puteau obtine un egal, nemeritat insa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS