14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu dubleaza primele in „Ghencea“

Staicu dubleaza primele in „Ghencea“

De un an si jumatate de cind patron al Universitatii este Dinel Staicu, alb-albastrii au avut prime de joc fixe, indiferent de adversarul intilnit. Pentru o victorie in jocurile de acasa, suma globala a fost de 8.000 de dolari, din care un titular incasa aproximativ 500 de dolari. Cind a fost cazul unui succes in deplasare, au fost pusi la dispozitie 16.000 de dolari, dintre care o mie de dolari „de caciula“ au primit cei aflati in primul unsprezece.

La meciul de duminica, din „Ghencea“, cu Steaua, alb-albastrii vor avea prime mai mari decit de obicei, dupa cum sustin apropiati ai patronului oltean. Se pare ca Staicu a luat aceasta decizie pentru ca Universitatea nu a mai pierdut nici un meci de sase etape si a ajuns pe locul patru, lucru care nu poate lasa insensibil pe nimeni. Un alt aspect al acestei decizii ar fi si in planul imaginii, destul de sifonata in raportul cu suporterii. Trei puncte obtinute in Ghencea ar face din echipa de suflet a oltenilor o candidata la podiumul primei divizii, clasare rara pentru Universitatea in ultimii ani.

Din aceste motive, fotbalistii Universitatii, care pina acum nu au avut parte de „suplimente“ din partea patronului, vor beneficia la acest meci, in premiera, de prima dubla, adica 2.000 de dolari pentru victorie.

„Noi nu stim nimic, primele ne sint anuntate inainte de meciuri. Vine domnul Staicu in vestiar si anunta prima. Este posibil orice, data fiind importanta acestui joc pentru noi. Pina acum, jucatorii au luat aceleasi prime indiferent de adversar, diferenta a fost facuta insa de meciurile jucate in deplasare, unde am avut dublu fata de partidele de acasa“, a sustinut ieri un oficial al oltenilor.

Despre cea mai mare prima luata de cind Staicu este patron, un jucator a spus: „O mie de dolari a fost cea mai mare recompensa de joc si a fost primita dupa jocurile din deplasare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS