13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Lazio sau Sparta s-ar putea califica in locul nostru“

„Lazio sau Sparta s-ar putea califica in locul nostru“

Mircea Lucescu, antrenorul formatiei Besiktas Istanbul, s-a declarat incintat de rezultatul de egalitate, 1-1, obtinut de echipa pe care o pregateste, miercuri seara, in meciul cu Lazio Roma, din cadrul etapei a cincea a grupei G a Ligii Campionilor. Acest rezultat inseamna ca, in cazul in care Besiktas va invinge pe Chelsea, in partida pe care cele doua echipe o vor disputa pe 9 decembrie, formatia turca isi va asigura calificarea in faza finala a competitiei europene.

„Cred ca noi am fost mai buni in prima repriza. Cu siguranta am dominat jocul. Au trecut mai mult de 25 de minute pina cind au obtinut un corner, si asta spune ceva, mai ales ca au jucat acasa. Dupa pauza, au fost o alta echipa. Au ripostat, recunosc acest lucru, dar noi meritam cel putin punctul cistigat“, a spus Lucescu.

Tehnicianul roman i-a avertizat insa pe suporterii echipei sa nu se grabeasca sa sarbatoreasca pozitia echipei in clasamentul grupei. „Lazio sau Sparta Praga s-ar putea califica in locul nostru. Mai avem de jucat un meci foarte dificil cu Chelsea“, a explicat Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS