13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cred in Universitatea Craiova!“

„Cred in Universitatea Craiova!“

Costica Stefanescu, capitanul „Craiovei Maxima“, este din vara acestui an antrenorul principal al echipei Al Shola din Arabia Saudita. De aproape trei saptamini, Stefanescu este in Romania, campionatul din Arabia Saudita fiind intrerupt pina la inceputul lunii ianuarie. Ieri, fostul „libero“ era la Eforie Nord, acolo unde este proprietarul unei vile, Maryland.

– Ati debutat la Steaua, dar consacrarea ati dobindit-o la Universitatea. Cum vedeti derbiul de duminica, din Ghencea, Steaua – Universitatea?

– Indiferent de pozitiile din clasament si de loturi, dintotdeauna meciurile dintre Steaua si Universitatea au fost derbiuri, ca si cel de acum. In opinia mea, Universitatea are duminica seara citeva atuuri fata de Steaua, care ii dau incredere in obtinerea unui rezultat pozitiv. Steaua a avut un meci extrem de dificil la Liverpool si cred ca la partida cu Craiova este posibil ca stelistii sa nu fie in cele mai bune conditii de joc. Apoi, Universitatea este o echipa care in ultimul timp merge si pe atac, nu mai refuza jocul.

– Sintem pe val, suporterii olteni vor invada probabil „Ghencea“, va fi meci tare…

– Da, asa este. V-am spus, Universitatea trebuie sa mearga cu incredere in „Ghencea“. Oltenii au sanse sa obtina un rezultat bun. Cred in Universitatea!

– V-am vazut prin Craiova in urma cu doua saptamini. Este adevarat zvonul ca n-ar fi exclusa o revenire a dumneavoastra in stafful Universitatii?

– Actuala mea sotie este din Craiova, parintii locuiesc acolo, asa ca venim deseori acasa. In ceea ce priveste zvonul de care vorbiti, nu pot acum sa fac nici o declaratie. In primul rind, ar trebui sa revin in Arabia Saudita, apoi asemenea problema nu se comenteaza acum, ci eventual dupa incheierea turului. Atunci as putea avea un punct de vedere.

– Totusi, ati fost contactat de oficialii clubului?

– Au fost unele discutii, dar nimic concret, un fel de tatonare. In consecinta, nu poate fi vorba de o contactare oficiala. Repet, nimic concret. In opinia mea, cel mai important lucru este finalul turului, adica Universitatea sa incheie bine acest tur de campionat. Ar fi extraordinar sa se obtina din cele doua meciuri – cu Steaua si FC National – maximum de puncte.

– Cum ramine cu contractul in Arabia Saudita cu Al Shola?

– Echipa Al Shola – promovata in vara acestui an in prima liga – este acum, la intreruperea campionatului, pe locul noua. Sint in vacanta, dar anumite probleme ma vor determina, probabil, sa renunt. Ca sa fiu mai exact, cred ca in proportie de 75% nu ma mai intorc. Am niste motive personale. Dar n-am luat inca nici o decizie definitiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS