19.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTratative cu Doru Isac?

Tratative cu Doru Isac?

• Discutiile au demarat insa inaintea seriei de rezultate foarte bune inregistrate de actualul interimar • Cum Isac este specialist mai degraba in pregatirea juniorilor, n-ar fi exclus sa i se faca si o alta propunere

Inca de la numirea ca principal – interimar a lui Pavel Badea, oficialii craioveni au spus: „Indiferent de rezultatele inregistrate de echipa, din iarna vom aduce un antrenor din strainatate“. S-au cautat variante, s-au vehiculat destule nume, unele numai ca diversiune, cum ar fi cel al lui Maturana, dar nu s-a dat nimic publicitatii.

Dupa seria foarte buna de rezultate inregistrata de „Badita“ la inceputul mandatului sau, cei care se ocupa de destinele Universitatii au incercat sa dreaga oarecum busuiocul, afirmind: „Poate ramine Badea!“. Dar si asa, tot au comentat cum ca ar exista o lista de sapte posibili antrenori, dintre care doi sint romani si momentan antreneaza in strainatate. Dintre toti cei anuntati, iar lista este destul de mare (cu italianul Nicolo Napoli, un alt antrenor din „Cizma“, Razvan Lucescu, Mircea Rednic, Marcel Raducanu), ca posibili succesori ai lui Pavel Badea, surse apropiate clubului craiovean sustin ca a mai ramas un singur nume. Unii considera ca in ceea ce priveste indepartarea lui Badea n-ar mai fi cale de intors, desi este greu de anticipat ce se va petrece daca Universitatea nu va pierde nici in ultimele doua meciuri din tur. Pe de alta parte, convorbirile telefonice Craiova – Al Hilal (acolo unde Isac antreneaza niste juniori) s-au indesit in ultimele saptamini, o data la trei – patru zile purtindu-se tratative pe aceasta tema. Singura problema este insa mult asteptatul OK ce trebuie dat de Isac.

Doru Isac, antrenor de amatori si de juniori

Propunerea oficialilor craioveni pentru banca tehnica a Universitatii pare a fi una comica, Isac fiind doar un foarte bun preparator fizic si sef de centru de copii si juniori. Cartea de vizita a posibilului principal din Banie este una in care cu greu gasesti o echipa adevarata la care acesta sa fi antrenat. Isac are 40 de ani, a jucat fotbal la juniorii Universitatii, dar a abandonat aceasta activitate de timpuriu, pentru studii. Ca tehnician, a fost antrenor principal la amatorii lui Nancy (’90 – ’91), director tehnic la o alta formatie de amatori, AS Lillebone (’91 – ’92), iar apoi in Japonia la juniori: in ’92 – ’95, la Makki International, ’95 – ’97, la Rissho, iar din ’97 pina in 2001 a fost directorul centrului de copii si juniori la Nagoya Grampus Eight. La o formatie de seniori profesionista a antrenat in 2002 la Clementi Khalsa din Singapore. In vara acestui an, a fost pentru trei saptamini preparator fizic la Rapid, dupa care a plecat sa antreneze o grupa de juniori la Al Hilal (Arabia Saudita).

Jucatorii sint cu Badea

Chiar daca nu stiu nimic, mai multi jucatori ai Universitatii s-au declarat surprinsi: „Cum? Este adevarat? Pai Badea are rezultate, vor sa-l schimbe?“, a comentat unul dintre ei. „Nu e treaba noastra. Dar nu e corect! Ar trebui sa tina cont si de pozitia noastra. Noi ne intelegem bine cu «Badita», ne cunoaste bine si numai impreuna putem face treaba“, a spus altul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS