15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Pancu si Florin Bratu au inscris

Daniel Pancu si Florin Bratu au inscris

Daniel Pancu a inscris un gol in minutul 25 al partidei pe care echipa sa, Besiktas, a terminat-o la egalitate, scor 1-1 (1-1), simbata, la Izmir, in fata formatiei Konyaspor, in cadrul etapei a 13-a a campionatului Turciei. Pentru Konyaspor a marcat Zafer Biryol, in minutul 20. Pancu a evoluat la echipa antrenata de Mircea Lucescu pe toata durata meciului.

Partida s-a disputat la Izmir deoarece terenul echipei Besiktas a fost suspendat pentru o etapa. Besiktas a avut probleme vineri, la plecarea de la Istanbul, deoarece avionul cu care urma sa ajunga la Izmir a avut mai intii intirziere, iar apoi o defectiune la motor. In cele din urma, fotbalistii echipei Besiktas s-au imbarcat in alt avion si au ajuns la Izmir cu o intirziere de doua ore si jumatate.

Un alt jucator roman care evolueaza in campionatul Turciei, Florin Bratu, a marcat un gol in minutul 20 al meciului pe care echipa sa, Galatasaray, l-a pierdut simbata, in deplasare, cu scorul de 1-2 (1-1), in fata formatiei Denizlispor. Bratu a evoluat tot meciul. Ceilalti doi jucatori romani ai formatiei Galatasaray, Ovidiu Petre si Gabriel Tamas, nu au fost folositi in acest meci de antrenorul Fatih Terim.

Golurile echipei Denizlispor au fost inscrise de Ersen Martin (’24) si Kratochvil (’90+3). Galatasaray a evoluat cu zece jucatori pe teren incepind cu minutul 72, cind portarul Farid Mondragon a fost eliminat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS