22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrima victorie pentru CFR

Prima victorie pentru CFR

Dupa 11 etape in care nu a cunoscut gustul victoriei, gruparea de pe „Depou“ s-a trezit la viata si a reusit sa obtina ieri primul succes din campionat, impunindu-se la limita, 1-0, in deplasarea de la Scornicesti. Elevii lui Jean Georgescu nu au avut o evolutie prea stralucita, dupa cum a afirmat chiar tehnicianul craiovean, insa nici gazdele nu au aratat mare lucru, asa ca victoria Stiintei CFR este meritata.

„Jocul a fost anost, cu putine faze de poarta. Noi am jucat mai slab fata de alte dati, dar cum nici FC Olt nu a prins o zi buna, am iesit invingatori. Intr-un fel, parca este mai bine asa, sa nu evoluezi prea convingator si sa cistigi, decit sa joci bine si sa pierzi, pentru ca astazi ceea ce conteaza cel mai mult sint rezultatele“, a caracterizat Georgescu prestatia echipei sale.

Golul care a adus trei puncte formatiei „feroviare“ a fost reusit de G. Popescu (’63), care a fructificat o centrare a lui Badea. G. Popescu a fost introdus dupa pauza, in locul lui Patrana, care a acuzat o intindere.

Stiinta CFR s-a prezentat la Scornicesti in urmatoarea formula: Badescu – Cocosila, E. Popescu, Munteanu – Oprea, Patrana, Florea, Badea, Cretu – Popa, C. Mondea. Au mai intrat: G. Popescu, Anghelina si Duna.

Precizam ca, in ultimele secunde ale prelungirilor, craiovenii au ramas fara portar, Badescu fiind eliminat, in locul sau intrind mijlocasul Oprea. Dupa meci, in drum spre casa, jucatorii CFR-ului i-au cintat „La multi ani“ lui Patrana, care si-a aniversat ieri ziua de nastere.

In celelalte meciuri ale echipelor craiovene, Armata si-a pastrat pozitia de lider dupa victoria de la Zimnicea (1-0, gol Negrea, ’25, din penalti), in timp ce Electro a pierdut la limita, 1-2, disputa de la Slatina, cu Oltul, reusita elevilor lui Bicu fiind opera lui Craciun (’40), dupa ce gazdele marcasera de doua ori in primul sfert de ora al intilnirii.

Celelalte rezultate: Dunarea Calafat – Progresul Caracal 2-1, Prodchim Bals – Oltchim Vilcea 1-0, Juventus Pitesti – Turris Magurele 0-1, FC Lapusata – Petrolul Videle 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS