22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Conducerea administrativa e vinovata de tot!“

„Conducerea administrativa e vinovata de tot!“


Gruparea craioveana din Divizia B, FC Extensiv, trece prin mari probleme financiare. Componentii echipei nu au mai vazut bani din contracte sau salariile de foarte mult timp. Jucatorii „ros-verzi“ au primit cite un milion dupa egalul cu Pandurii Tirgu Jiu, scor 1-1, in etapa a VI, la finele lunii septembrie si, de atunci, decit promisiuni.

Ieri-dimineata, elevii lui Eugen Neagoe nu au facut antrenament, la fel ca pe parcursul intregii saptamini. „Ne-am antrenat doar miercuri, cind am avut jocul scoala. In rest, am venit la stadion, am stat pina la ora 12.00, si am plecat acasa“, a spus internationalul de juniori Sorin Radoi.

In loc sa se pregateasca pentru partida de astazi, cu Unirea Urziceni, componentii Extensivului au jucat carti in vestiar, tenis cu piciorul, sau au tras la poarta. De ce s-a ajuns in aceasta situatie? Oficialii clubului spun ca RENEL are o avarie in acea zona a Craiovei, iar statia de pompare nu are tensiune sa pompeze apa spre stadion. Totusi, jucatorii sint de alta parere, acuzind conducerea administrativa: „Din cauza conditiilor foarte proaste. Vor sa cistigam? Nu putem in astfel de situatii. Nu avem apa, nu avem nimic! Nu este vina antrenorilor, ci a conducerii administrative. De bani nici nu are rost sa mai vorbim! Nu am luat nimic de cinci luni! Ne tot promit ca ne dau, dar, sincer, nu mai tragem nici o speranta ca acest lucru se va intimpla!“, a spus Sorin Radoi, moment in care colegii sai se priveau mirati de „tupeul“ acestuia de a-si critica patronii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS