16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Dorinel Munteanu ar putea juca la Steaua“

„Dorinel Munteanu ar putea juca la Steaua“

Victor Piturca, tehnicianul echipei Steaua, a spus ca este posibil ca Dorinel Munteanu, in prezent legitimat la WfL Wolfsburg, sa fie transferat la gruparea din bulevardul Ghencea. Piturca sustine ca a vorbit des cu mijlocasul nationalei tricolore si ca acesta ia in calcul posibilitatea de a juca in campionatul intern.

„Nu am siguranta ca Dorinel Munteanu s-a retras din reprezentativa Romaniei pina nu vad declaratia lui oficiala. Depinde de el ce va face. Daca va juca bine in continuare, nu vad de ce s-ar retrage. Dorinel este un jucator important pentru echipa nationala, chiar daca are o virsta inaintata. Nu este adevarat ca refuza categoric sa revina in Divizia A, exista posibilitatea de a juca la Steaua. Daca nu isi va gasi un angajament in Germania, exista si aceasta posibilitate. Am discutat tot timpul cu el, ultima oara chiar acum, cind a venit la lot“, a afirmat Piturca.

„Italia este cu o clasa peste noi“

Victor Piturca a spus ca infringerea suferita de echipa Romaniei in partida amicala cu selectionata Italiei era oarecum previzibila. „Am jucat contra Italiei, nu cu Macedonia. Ce, ne asteptam sa mergem si sa cistigam? Sigur, se poate intimpla orice, inclusiv infringerea. Am pierdut, dar ceea ce a fost evident este ca meciul a avut un caracter pur amical. Italia a demonstrat ca este cu cel putin o clasa peste noi si trebuie sa fim constienti de acest lucru“, a precizat antrenorul gruparii din bulevardul Ghencea, care a adaugat ca este in general multumit de evolutia stelistilor convocati la lot.

„Ganea este suparat ca nu a evoluat“

Piturca a precizat ca fundasul Cristian Chivu este unul dintre cei mai valorosi jucatori si este normal sa se simta lipsa lui, dar ca reprezentativa Romaniei nu sta intr-unul sau doi jucatori. Tehnicianul echipei Steaua nu a fost de acord cu opinia lui Ganea, care a spus ca, in ultima vreme, reprezentativa tricolora joaca foarte prost. „Nu putem sa spunem ca echipa nationala nu joaca nimic. Probabil, Ganea este suparat ca nu a evoluat. Au fost momente cind mai puteam primi un gol sau doua, dar si noi puteam sa inscriem pe final, la acele lovituri libere“, a spus antrenorul Stelei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS