10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGianluca Vialli sustine ca nu va antrena echipa Leeds United

Gianluca Vialli sustine ca nu va antrena echipa Leeds United

Fostul international italian Gianluca Vialli a negat zvonurile aparute in presa engleza, conform carora ar putea fi numit in functia de antrenor al formatiei engleze Leeds United, informeaza site-ul soccerage.com. Fostul tehnician al echipelor Chelsea Londra si Watford fusese subiectul unor zvonuri, conform carora ar fi principalul favorit in cursa pentru functia lui Peter Reid, care si-a pierdut locul de munca de pe „Elland Road“, la inceputul saptaminii trecute.

Cu toate acestea, Vialli, de 39 de ani, care a parasit lumea fotbalistica dupa ce a plecat de la Watford, in vara anului 2002, a anuntat ca nu este interesat. Athole Still, reprezentantul fostului jucator de la Sampdoria, Juventus si Chelsea, a declarat pentru BBC: „Sugestia ca Vialli va fi antrenorul lui Leeds este o prostie absoluta“.

Gianluca Vialli se pregateste in prezent pentru a-si obtine licenta de antrenor FIF-Pro. Cu toate ca lucrurile nu au mers foarte bine la Watford, Vialli a avut succes ca antrenor al formatiei Chelsea Londra, cu care a cucerit patru trofee.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS