13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Voi face totul pentru ca FC Oradea sa cistige!“

„Voi face totul pentru ca FC Oradea sa cistige!“

Dupa 12 ani petrecuti in Divizia B, FC Oradea a revenit in aceasta vara in prima liga dupa un meci de baraj cu Otelul, omul care i-a calificat practic pe oradeni in Divizia A fiind craioveanul Bogdan Vrajitoarea (a marcat patru goluri in cele doua partide de baraj). Fostul component al Universitatii este vedeta echipei FC Oradea, iar vineri el revine in Banie pentru partida cu Universitatea. Ieri-dimineata, Vrajitoarea a raspuns la intrebarile GdS.

– Ce zici de meciul cu Universitatea? Cu ce ginduri vii in Craiova?

– Vin cu cele mai frumoase ginduri. Universitatea Craiova este echipa la care m-am format. N-am cum sa vin altfel… Despre meciul de vineri? FC Oradea nu are o situatie buna in clasament: din 11 meciuri n-am reusit sa contabilizam decit 12 puncte, avind si -6 la „adevar“, locul 15. Ca atare, eu, ca jucator sub contract cu FC Oradea, voi face totul pentru ca echipa mea actuala sa cistige! Nu numai la Craiova, ci peste tot am mers – si mergem – cu ginduri mari. Nu intotdeauna insa iese cum vrei.

– Intr-un fel, ai si o dorinta de razbunare?

– Nu, n-am o asemenea dorinta. Este un meci normal, iar eu vreau sa joc cit mai bine. Atit si nimic mai mult.

– Orice rau e spre bine si asta s-a confirmat si in cazul tau: refuzat de Universitatea, ai ajuns vedeta echipei FC Oradea.

– Da, tot raul a fost spre bine, este adevarat. Nu pot spune ca sint vedeta echipei… Oricum, ma simt bine la FC Oradea, o duc bine. Incerc sa-mi fac datoria, sa joc bine. Si cred ca am reusit. Pacat, repet, ca FC Oradea se afla in subsolul clasamentului. Deocamdata!

– Ai vrea sa revii la Universitatea?

– Buna intrebare! Nu depinde de mine. Eu n-am vrut sa plec din Craiova, dar… Iar acum sint sub contract cu FC Oradea pina in vara anului 2005. Mi-as dori sa plec in strainatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS