12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPreşedintele Galatei nu-l doreşte pe Hagi

Preşedintele Galatei nu-l doreşte pe Hagi

Ozhan Canaydin, presedintele gruparii Galatasaray Istanbul, nu este de acord ca Gica Hagi, care a demisionat simbata din functia de antrenor principal al echipei Bursaspor, sa devina managerul formatiei pregatite de Fatih Terim. Canaydin a spus ca nu vrea sa creeze probleme in cadrul clubului, desi citiva oficiali ai gruparii Galatasaray au propus ca lui Hagi sa i se ofere functia de manager. De asemenea, membrii asociatiei suporterilor echipei Galatasaray, „UltrAslan“, doresc, in proportie de 98 la suta ca Gica Hagi sa devina secundul lui Fatih Terim.

„Hagi este una dintre persoanele iubite de apropiatii clubului, el a facut multe pentru Galatasaray, dar acum este antrenor. Aducerea lui ar face mai mult rau decit bine echipei intr-un astfel de moment, cind staff-ul tehnic si fotbalistii colaboreaza foarte bine“, a spus Ozhan Canaydin.

Conform cotidianului Olay din Bursa, doi dintre oficialii clubului Bursaspor intentioneaza sa isi depuna demisiile in cadrul sedintei Consiliului de Conducere al gruparii, in semn de solidaritate fata de Gheorghe Hagi. Jurnalul citat noteaza ca Bursaspor a ajuns deja la un acord cu tehnicianul Umit Kayihan, care va prelua functia de antrenor principal. Kayihan, care a pregatit in sezonul trecut formatia Diyarbakirspor, a avut duminica o intrevedere de doua ore cu presedintele clubului, Fikret Ustenci. Tehnicianul turc ii va avea ca secunzi pe Murat Ozduran si Sakir Ozkayimoglu.

Gheorghe Hagi s-a despartit oficial de clubul Bursaspor in cadrul unui dineu care a avut loc duminica seara, la restaurantul Beceren, aflat in incinta Gradinii Botanice din Bursa. La dineu au participat toti oficialii gruparii Bursaspor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS