13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEvolutiile stranierilor romani

Evolutiile stranierilor romani

Ghioane şi Roşu au reuşit „dubla“

Ucraina. Mijlocaşul roman Tiberiu Ghioane a marcat două goluri in meciul pe care echipa sa, Dinamo Kiev, l-a ciştigat simbătă, in deplasare, cu scorul de 8-0, in faţa formaţiei Illiciveţ, in prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Ucrainei. Ghioane, care a inscris in minutele 52 şi 80, a evoluat pe intreaga durată a meciului.

Spania. Laurenţiu Roşu a marcat două goluri in partida pe care echipa sa, Numancia, a ciştigat-o duminică, pe teren propriu, cu scorul de 7-0, in faţa formaţiei Ciudad de Murcia, in etapa a 12-a a diviziei a doua a campionatului Spaniei. Roşu, care a inscris in minutele 6 şi 47, a jucat pină in minutul 68, fiind inlocuit de Nunez. Tot in Segunda Division, Bogdan Stelea a evoluat pe intreaga durată a meciului terminat de UD Salamanca la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu formaţia Recreativo Huelva.

Ungaria. In etapa a 14-a a campionatului Ungariei, Radu Sabo a inscris un gol in minutul 88 al meciului pierdut de formaţia sa, Zalaegerszeg, simbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-3, in faţa grupării Ujpest.

Italia. Paul Codrea a evoluat 74 de minute in meciul ciştigat de echipa sa, Palermo, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in faţa formaţiei Napoli, in etapa a 14-a din Serie B. La Palermo, Valentin Năstase a fost rezervă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS