12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBengondo a fost convocat din nou!

Bengondo a fost convocat din nou!

Dupa spusele oficialilor Universitatii, acestia ar fi trebuit sa se intilneasca ieri cu Mugurel Elisei Oancea, reprezentantul impresarului italian Roberto Barbagallo in Romania, si cu Bengondo pentru a se ajunge la o intelegere in privinta rezilierii contractului jucatorului camerunez. Ieri-dimineata, vicepresedintele Gheorghita Geolgau spunea ca Elisei inca nu ajunsese si ca este asteptat. In aceste conditii, l-am contactat telefonic, iar Elisei a spus: „Sa vin la Craiova? De ce? Asa au spus ei? Nici vorba! Voi veni spre sfirsitul lunii, pe 24-25 noiembrie, cind vine in tara Barbagallo. Nu pot eu sa discut asemenea probleme in locul lui“. Intrebat despre cele afirmate de Dinel Staicu, care a spus ca s-a ajuns la o intelegere conform careia Bengondo va plati banii primiti de la Universitatea, 10.000 – 12.000 de euro, si va primi transferul in alb, pe Mugur Elisei l-a apucat risul.

Despre decizia oficialilor Universitatii de a nu-l lasa pe Patrik Bengondo sa se antreneze sub comanda lui Pavel Badea, Elisei a comentat: „ Nu inteleg de le li s-a pus pata pe el! Zic ca nu are valoare de Universitatea, dar cine este Universitatea acum! Voi incerca sa discut cu ei sa-l lase macar sa se antreneze. Chiar separat, nu cu echipa, sa-si faca singur un program de antrenamente“.

Bengondo – convocat din nou

Elisei nu intelege ce au oficialii craioveni cu Bengondo, de ce spun ca nu are valoare, ca se fac de ris cu el: „Nu-i inteleg deloc pe conducatorii Universitatii. Si la Pitesti, cind Universitatea a jucat cu FC Arges, am vorbit cu presedintele si mi-a spus la fel ca «nu are valoare de Universitatea», dar in schimb are de nationala olimpica a Camerunului. A primit iarasi convocare pentru selectionata olimpica pentru sase decembrie. Este un meci din preliminarii contra nationalei similiare a statului Mali“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS