21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„U“ Craiova - Rapid

„U“ Craiova – Rapid

Profitind de intreruperea campionatului din cauza unor actiuni in care sint angrenate loturile nationale ale Romaniei, oficialii de la Universitatea si Rapid au decis ca derbiul traditional dintre cele doua echipe sa capete inca o mansa, chiar daca amicala.

De la ora 13.30, pe stadionul „Electro“, oltenii sint asteptati in Valea Rosie, cei doi antrenori, Pavel Badea si Mircea Rednic, anuntind ca vor trimite pe teren cele mai bune distributii pe care le au la dispozitie.

Sansa pentru rezerve

Antrenorul Universitatii, Pavel Badea, nu va putea conta la amicalul de astazi pe Rada, Stancu, Plesan (selectionati la prima reprezentativa), Stoianof (aflat la lotul national de juniori), Murgan (nerefacut), iar Bundea este incert dupa ce s-a accidentat la antrenamentul de miercuri seara.

Ieri, Universitatea s-a antrenat de la ora 13.30, antrenorul Badea considerind ca amicalul de astazi va fi o sansa imensa pentru unii dintre jucatorii sai: „Ma refer, bineinteles, la cei care nu prea prind in campionat echipa de baza. Tocmai de aceea am dorit sa fac un amical cu un adversar foarte puternic, sa vad cum se descurca si ceilalti jucatori din lotul largit“.

Iata si cum ar putea arata echipa de inceput a Universitatii: Guso – Daouda, Papura, Moti – Vigariu, Bundea, Biemme, Stinga, Stoianof, (McBreen) Preda – Njock .

Giulestenii au venit aseara

Mircea Rednic a programat ieri o singura sedinta de antrenament, iar de aseara se afla in Banie.

Pentru actiunile loturilor nationale de la sfirsitul acestei saptamini, Rapid are trei jucatori convocati: Dolha, Iencsi (la prima reprezentativa) si Grigore (la tineret).

Totusi, Rednic are si destui indisponibili in lot, Soava, Constantin si Godfroid neavind inca sanse sa revina. S-ar putea sa reapara totusi in prima echipa Maftei si Perja, alti doi fundasi centrali care au fost indisponibili in ultima perioada.

Formatie probabila : Dossey (Curca) – Brujan, Rauta, Maftei (Perja), Bordeanu – Ilyes, Badoi, Zyati, Maldarasanu – D. Niculae, S. Ilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS