26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Trebuie sa evoluam agresiv cu Bulgaria“

„Trebuie sa evoluam agresiv cu Bulgaria“

Reprezentativa de tineret a Romaniei s-a reunit miercuri, la Casa Fotbalului, in vederea meciului amical pe care il va sustine miine, de la ora 14.00, in compania selectionatei similare a Bulgariei. Tinerii tricolori au plecat spre Bulgaria ieri, la ora 7.00, cu autocarul.

Selectionerul nationalei de tineret, Nicolae Manea, a spus ca partida cu Bulgaria este utila si reprezinta o buna ocazie de a testa jucatori noi. „Cinci dintre componentii echipei de tineret au fost convocati la echipa mare. Ma bucur pentru ei si le doresc sa aiba evolutii pe masura asteptarilor. Ne dorim sa cistigam cu Bulgaria, dar trebuie sa jucam agresiv si tocmai de aceea am pus accent pe mentalitatea de invingatori. Trebuie sa avem o echipa pe care sa ne putem baza in urmatoarea campanie de calificare la un turneu final. Am preferat sa jucam acest meci in deplasare si din cauza starii terenurilor din tara“, a spus Manea.

Jucatorii convocati la echipa nationala de tineret pentru meciul cu Bulgaria sint urmatorii: Sebastian Hutan (Serif Tiraspol), Alexandru Marc (FC Brasov) – portari; Gabriel Tamas (Galatasaray Istanbul), Radu Oprea (Farul Constanta), Dorian Arbanas (Gloria Bistrita), Mihai Nesu (Steaua Bucuresti), Andrei Prepelita (FC Arges), Marius Constantin (FC Brasov) – fundasi; Marius Pastor (Petrolul Ploiesti), Ciprian Vasilache (Gloria Bistrita), Adrian Cristea (Poli Unirea Iasi), Nicolae Grigore (Rapid Bucuresti), Razvan Cocis (Universitatea Cluj), Radu Marginean (FC Oradea) – mijlocasi; Ianis Zicu (Dinamo Bucuresti), Lucian Burdujan (Ceahlaul Piatra Neamt), Cosmin Nastasie (FC Arges), Dan Codreanu (Universitatea Cluj) – atacanti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS