16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportViorel Moldovan nu poate juca la FC Nantes pina in ianuarie

Viorel Moldovan nu poate juca la FC Nantes pina in ianuarie

Atacantul roman Viorel Moldovan, revenit in Franta dupa ce si-a reziliat contractul cu gruparea Al-Wahda din Emiratele Arabe Unite, va trebui sa astepte pina la 1 ianuarie, cind va avea loc deschiderea oficiala a perioadei de mercato, pentru a putea evolua, din nou, la echipa FC Nantes, a anuntat Federatia Internationala de Fotbal (FIFA). Gruparea franceza, care a dorit sa obtina o derogare in cazul fotbalistului roman, urmeaza sa fie informata, in mod oficial, astazi, de catre Federatia franceza de Fotbal (FFF), de hotarirea forului fotbalistic international.

Oficialii clubului FC Nantes sint nemultumiti de faptul ca FIFA a analizat foarte rapid, pe 1 noiembrie, cazul portarului francez Fabien Barthez, pentru care gruparea Olympique Marseille dorea, de asemenea, o derogare pentru transferul lui de la Manchester United, desi dosarul lui Moldovan fusese depus la inceputul lunii octombrie. Organismul international, care a fost sesizat in mod direct de clubul francez, a precizat ca demersul gruparii catre FIFA trebuia sa se faca prin intermediul FFF.

„Este o pauza putin fortata, de care voi profita pentru a ma pune la punct cu pregatirea“, a spus Moldovan, care si-a reziliat contractul cu Al-Wahda la sfirsitul lunii septembrie si a revenit in Franta „din motive familiale“, urmind sa evolueze la FC Nantes pina la sfirsitul sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS