15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Studentii“ s-au „antrenat“ in Parc

„Studentii“ s-au „antrenat“ in Parc

Divizia B, seria a II-a, etapa a 11-a

Extensiv – Sportul 0-3

• Stadion: „Extensiv – Parc“, spectatori aproximativ 350.

• Au marcat: V. Negru ’14, G. Bucur ’48, ’65

Extensiv: Bornescu – S. Radoi, Ciuca, D. Mihai – Fl. Mihai (’46, Tresor), Totoroata, Cretu, Saceanu (‘9, Brasoveanu), Curteanu (’71, Girla) – Dina, Velcovici. Antrenor: Eugen Neagoe.

Sportul: Stanca – Cr. Irimia, Galamaz, Secareanu, Rusu – T. Balan (’63, Oae), C. Lazar (’67, Stancu), V. Negru, Maxim (’75, Curelea) – G. Bucur, Mazilu. Antrenor: Dan Petrescu.

• Au arbitrat: Gh. Farcas (Tg. Mures) – N. Meghesan (Tirnaveni), Ad. Lungu (Alexandria).

• Observator: Gr. Macavei (Deva).

• Cartonase galbene: Curteanu / C. Lazar, Rusu, Maxim.

Vremea primavaratica, chiar daca era prima zi din noiembrie, si vizita liderului, Sportul Studentesc, au adunat circa 350 de suporteri in tribunele stadionului „Extensiv-Parc“, unde de obicei abia se string 100 de spectatori impreuna cu oamenii de ordine. Din nefericire pentru elevii lui Eugen Neagoe, disputa cu trupa lui Dan Petrescu a prilejuit un nou moment de dezamagire, tinerii jucatori ai Extensivului fiind parca hipnotizati de adversar. Cu Gica Popescu in tribuna, sosit de vineri seara in Banie, intilnirea din Parcul „Romanescu“ a constituit mai mult un antrenament pentru „studentii“ din Regie, care nu au avut nici un fel de probleme in a se impune in fata unei echipe a carei singura „ambitie“ este salvarea de la retrogradare.

Meciul a fost practic fara istoric, gazdele nereusind sa expedieze nici un sut pe spatiul portii lui Stanca. Toate aceste neajunsuri ale divizionarei B craiovene vin pe fondul politicii duse de fratii Mihailescu, care, din cauza problemelor financiare, au pierdut de la an la an jucatorii cu experienta, avind acum un lot tinar, in care cei mai „batrini“ sint Bornescu si Musat, care au 23 de ani. Urmeaza fundasul Madalin Ciuca, cu 21 de ani, restul jucatorilor avind virste cuprinse intre 16 si 19 ani! Chiar si in conditiile actuale, trupa lui Eugen Neagoe este una care, bine „intretinuta“, in scurt timp poate deveni copia adversarei de simbata, adica „gasca nebuna“ care a pus destule probleme formatiilor de top din Divizia A, pe cind activa in prima liga. Si, la modul in care evolueaza in acest moment Sportul, mai mult ca sigur ca echipa bucuresteana va reveni pe prima scena fotbalistica a tarii.

Intorcindu-ne la confruntarea de pe „Extensiv – Parc“, oaspetii au fortat atit cit a trebuit, au punctat de trei ori si au mai irosit alte ocazii bune de a marca, in timp ce „ros-verzii“ au parut ca o echipa fara vlaga, resemnata in fata valorii adversarului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS