15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTranzitie usoara, baieti!

Tranzitie usoara, baieti!

• De luni incolo, se anunta schimbari majore la clubul oltean • Jucatorii craioveni au obligatia sa cistige in aceasta seara pentru a demonstra ca echipa merita sprijinita de tot orasul • Doar Daouda nu poate juca in meciul cu Ceahlaul • Va intra si Badea in teren?

„U“ Craiova – Ceahlaul

• Stadion „Ion Oblemenco“, simbata, ora 20.00 (Prima TV – direct).

• Echipe probabile:

„U“ Craiova: Guso – Murgan, Papura, Rada – Vigariu, Bundea, Plesan, Stinga, I. Stancu (Preda) – Borbely, Njock (Badea). Antrenor: P. Badea.

Ceahlaul: Lefter – Nohai (Purica), Goian, Alistar, Domsa – Solomon, Luput, C. Ilie, Botez – M. Nemtanu, Axinia. Antrenor: V. Hizo.

• Vor arbitra: S. Corpodean – M. Savaniu, C. Nica. Rezerva: D. Berbecaru.

• Observatori: Al. Popescu, I. Igna.

• Celelalte meciuri din etapa a XI-a: ieri, Gloria Bistrita – Dinamo 1-1. Simbata: FCM Bacau – FC Arges (TVR 2, 13.30); Otelul – FC Oradea (National TV, 13.30), FC Brasov – „Poli“ AEK (14.00); FC National – Steaua (PRO TV, 20.00). Duminica: Rapid – Petrolul (TVR 1, 17.00); Farul – Apulum (National TV, 17.00).

Dupa evenimentele de ieri, cind Adrian Mititelu a demisionat si a lasat sa se inteleaga ca si Dinel Staicu va face acelasi lucru, partida cu Ceahlaul a devenit si mai dificila. Evident, versatul Gheorghe Stefan va incerca sa profite acum de balamucul instaurat la clubul oltean.

Pe de alta parte, fotbalistii alb-albastri pareau ieri destul de linistiti, considerind ca grija lor este sa joace si nu-i intereseaza prea mult cine conduce clubul. Apoi, si Badea are ceva de demonstrat ca antrenor, nefiind exclus ca viitoarea administratie sa-i dea o sansa reala, nu ca acum cind aflase ca va fi debarcat in iarna, indiferent de rezultate!

Daca joi a spus ca nu joaca, n-ar fi exclus ca in aceasta seara, dupa demisia de ieri a presedintelui, Badea sa reevalueze situatia si sa intre pe teren. Oricum, dincolo de ambitiile sale in calitate de antrenor, Pavel Badea trebuie sa fie constient ca echipa nu este deocamdata pregatita sa joace fara el. La oaspeti nu poate juca mijlocasul Tibi Serban (suspendat), un fotbalist cu sut napraznic. In rest, Hizo nu prea are probleme de lot. Are destule griji, in schimb, cu clasamentul, acolo unde Ceahlaul sta la fel de prost ca noi (-4 la „adevar“).

Una peste alta, Universitatea are nevoie in aceasta seara de sprijinul suporterilor ei adevarati. Apoi, dupa evenimentele de ieri, orasul are obligatia sa ajute real echipa, ca de vorbe ne-am saturat. Si, pentru a asigura o tranzitie rapida si linistita, fotbalistii lui Badea trebuie sa demonstreze ca merita iubirea si… banii oltenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS