17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„M-au dat afara ziaristii!“

„M-au dat afara ziaristii!“

Presedintele demisionar: „Am vorbit cu Staicu si se retrage si el din iarna“

Investit in functia de presedinte executiv al Universitatii in urma cu patru saptamini, Adrian Mititelu si-a anuntat ieri demisia, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul firmei sale. Mititelu si-a motivat astfel decizia: „Am venit la acest club cu dorinta de a face treaba, sa pun suflet si bani! In aceasta luna cit am stat presedinte, am vazut ce se intimpla la Craiova. Aceasta experienta mi-a demonstrat care este adevarata dihonie. Sint citiva ziaristi care exercita trafic de influenta daca nu faci ca ei! Din cauza unei anumite parti a presei mi-am dat demisia! A fost o campanie de denigrare a persoanei mele careia nu i-am mai rezistat!“. Chiar daca presedintele demisionar este la a doua aventura la Universitatea si pleaca in acelasi mod, el a fost intrebat de ce acum o luna spunea ca nimeni nu-l va mai obliga sa plece de la club: „Atunci eram mai puternic, acum nu! Oricum, am luat aceasta decizie pentru a nu terfeli imaginea Universitatii“, a venit raspunsul. Mititelu a acuzat deschis ziaristii, pe unii dintre ei i-a facut spagari, betivi, ba chiar mai rau: „Stiu eu pe citiva care au facut trafic de influenta, au luat bani de la fostii jucatori ai Craiovei Maxima. Sint sefi acum si au luat trei rinduri de piele dupa ei! In plus, au supt din Craiova pina la ultima picatura, acum nu mai au ce si au trecut la defaimarea mea! Voi da eu totul pe fata in ziarul meu!“. Fostul presedinte a mai spus ca ramine alaturi de echipa pina luni, pentru ca nici Geolgau nu se afla in tara, iar apoi va ramine decit actionar pentru ca ar detine un pachet de 25 la suta.

I-a dat dreptate lui Netoiu

„Il inteleg pe de o parte si pe Gigi Netoiu“, a spus Mititelu la un moment dat, probabil luat de valul discutiilor aprinse cu unii dintre ziaristi. Va reamintim, anul trecut, Mititelu a sustinut o campanie asidua impotriva fostului actionar, pe care, ironia sortii, il numea „omul negru“, asa cum de fapt, s-a prezentat si el ieri la conferinta de adio.

„Am investit 13 miliarde!“

Mititelu a recunoscut ca in aceasta luna cit a stat la Universitatea nu a investit nici un leu pentru ca nu a avut timp! Insa, a afirmat ca pina acum a investit la Universitatea 13 miliarde! Asta, dupa ce in mai multe rinduri a sustinut ca a bagat ba 14 miliarde, ba 16 miliarde, ba zece miliarde. Intrebat pe seama acestei indecizii, ex-presedintele craiovean a spus: „Nu stiu exact citi bani am investit, caci nu am tinut o evidenta sigura, dar cred ca in jur de 13 miliarde“.

Pleaca si Staicu

Intrebat daca a fost destituit de Dinel Staicu, Mititelu a reafirmat: „Nu avea cum sa-mi ceara acest lucru. Din contra, m-a rugat sa ramin, dar i-am spus ca nu mai pot. Oricum, m-a anuntat ca si el se va retrage din aceasta iarna“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS