14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Cormoranii“ vor fi sustinuti de peste 1.000 de suporteri

„Cormoranii“ vor fi sustinuti de peste 1.000 de suporteri

Peste 1.000 de suporteri ai formatiei Liverpool vor veni in Romania pentru a asista la meciul cu Steaua, care va avea loc pe 6 noiembrie, la ora 21.00, in prima mansa a turului doi al Cupei UEFA. Fanii englezi vor sosi in ziua meciului, cu trei chartere.

La partida Steaua-Southampton, scor 1-1, din cadrul turului intii al Cupei UEFA, au fost prezenti peste 2.000 de suporteri ai „Sfintilor“, echipa engleza jucind in cupele europene pentru prima oara dupa 19 ani.

O delegatie a gruparii Liverpool s-a intilnit marti, la stadionul din Bulevardul Ghencea, cu reprezentantii FC Steaua, pentru a pune la punct toate detaliile legate de sejurul echipei engleze si al suporterilor acesteia in Romania. Din delegatie au facut parte secretarul FC Liverpool, un reprezentant al agentiei de turism care se ocupa de deplasare, un oficial al politiei engleze si unul de la Federatia Engleza de Fotbal. Oficialii au inspectat stadionul din Bulevardul Ghencea, in special sectoarele unde vor sta suporterii englezi.

Jucatorii echipei Liverpool vor sosi la Bucuresti pe 4 noiembrie si vor pleca in Anglia a doua zi dupa meci, ei urmind sa locuiasca la hotelul Hilton Athenee Palace, la fel ca si componentii echipei Southampton in urma cu doua saptamini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS