5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Sport pe scurt

Futsal, Divizia A

FC Arad – Energo Craiova 4-4

Etapa a 9-a a readus echipa patronata de Dumitru Dragomir, FC Bodu, pe primul loc. Runda s-a incheiat luni dupa-amiaza cu meciul FC Arad – Energoconstructia Craiova 4-4 (2-1). Dupa ce la pauza au fost condusi cu 2-1, la reluare craiovenii au avut o revenire in forta, scorul ajungind la un moment dat la 2-4! Presedintele Gh. Nedelescu, afectat de rezultatul final, a spus: „Am condus cu 4-2, nu trebuia sa plecam de la Arad cu doar un punct. Este vina jucatorilor, iar ei stiu de ce. Nu doresc sa ofer mass-media amanunte care tin de bucataria interna. Am fost corect cu ei, le-am asigurat conditii bune de deplasare, prime pentru rezultate bune, dar meciul de la Arad m-a suparat, motiv pentru care voi analiza situatia actuala si voi lua unele masuri. De ce masuri? Pentru ca in finalul meciului de la Arad, Energoconstructia, echipa de Divizia A, a avut o mentalitate de echipa de cartier! Asa ceva nu accept“.

In legatura cu informatia potrivit careia Energoconstructia Craiova (actuala denumire a echipei Universitarii Geospect) ar urma sa fuzioneze cu Fratia Vilcea, oficialul oltean a punctat: „Nu este vorba de nici o asociere, informatia este falsa. In acest moment doua lucruri sint importante: sa jucam meciurile de acasa in Craiova, iar echipa sa-si schimbe mentalitatea“.

Turneul de tenis de la Paris-Bercy

Pavel si Hanescu, in turul al doilea

Jucatorii romani de tenis Andrei Pavel si Victor Hanescu s-au calificat in turul al doilea al turneului masculin de tenis in sala de la Paris-Bercy, ultimul din circuitul Masters Series din acest an, dotat cu premii in valoare de 2,45 milioane de euro, informeaza site-ul atptennis.com. Luni, in prima zi a turneului, Andrei Pavel l-a eliminat, in doua seturi, 7-6, 6-2, pe slovacul Karol Kucera, in timp ce Victor Hanescu a dispus, cu 2-6, 6-4, 6-4, de sud-africanul Wayne Ferreira. In turul al doilea, Pavel il va intilni pe spaniolul Felix Mantilla, in timp ce Hanescu il va avea ca adversar pe americanul Andy Roddick.

Dupa incheierea CM de rugbi

„Stejarii“ vor avea un alt antrenor

Federatia Romana de Rugbi a hotarit sa nu prelungeasca acordul cu antrenorul francez al nationalei Romaniei, Bernard Charreyre, din cauza rezultatelor slabe inregistrate la Cupa Mondiala. „Tinind cont de rezultatele inregistrate in ultima vreme de echipa nationala de seniori, conducerea FRR va anunta saptamina viitoare noua echipa tehnica. Desi este incontestabil progresul inregistrat in ultimii doi ani, nivelul atins si dovedit la aceasta Cupa Mondiala nu a satisfacut pe deplin asteptarile rugbiului romanesc. Sintem constienti ca s-a incheiat o etapa si vom insista in perioada imediat urmatoare pe identificarea tinerelor talente din tara, care se vor alatura jucatorilor ce au dat satisfactie la Rugby World Cup 2003. FRR multumeste si pe aceasta cale antrenorului francez Bernard Charreyre si colaboratorilor sai pentru activitatea depusa“, se ararta in comunicatul semnat de ofiterul de presa al FRR, Radu Constantin.

Contractul lui Cherreyre cu FRR expira dupa incheierea evolutiei Romaniei la Cupa Mondiala din Australia. Tehnicianul francez va fi antrenorul „stejarilor“ la meciul cu Namibia, programat miine, de la ora 11.00, la Launceston, aceasta fiind ultima partida a nationalei Romaniei la Cupa Mondiala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS