10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pentru unii fotbalisti ai Galatei, Bratu nu exista!“

„Pentru unii fotbalisti ai Galatei, Bratu nu exista!“

Florin Bratu, atacantul roman al echipei Galatasaray, a fost ales de cotidianul Sabah cel mai bun jucator de pe teren in meciul cu Samsunspor, scor 1-0, din cadrul etapei a 10-a a campionatului Turciei. Bratu a primit din partea jurnalului turc, care scrie ca unii dintre jucatorii echipei Galatasaray il ignora pe fotbalistul roman, nota 7,5.

„Pentru unii fotbalisti ai formatiei Galatasaray, Bratu nu exista! Acest lucru se vede clar. In special Arif practic se zbate sa ii paseze lui Hakan Sukur si nu lui Bratu. Bratu este singur si, in ciuda acestui fapt, el a fost unul dintre jucatorii cu cele mai multe ocazii de gol. A avut atacuri foarte frumoase. A demonstrat ca poate juca la Galatasaray. Va fi mai eficient in momentul in care colegii lui il vor accepta“, a scris Sabah, sub titlul „Au uitat de Bratu“.

Potrivit cotidianului Milliyet, Bratu a fost unul dintre jucatorii echipei Galatasaray care au iesit in evidenta. „Consider ca Bratu este talentat, insa credeti ca viitorul lui va fi diferit de cel al atitor tineri politicieni pe care Demirel, Ecevit si cei din jurul lor nu i-au lasat sa treaca in fata? Bratu ne-a adus pentru prima data sperante de cind este la Galatasaray“, se mentioneaza in Milliyet. Acelasi jurnal a scris ca atacantul roman a fost foarte rapid in momentele in care a preluat mingea, insa nu s-a vazut pe teren in restul meciului. „Ghinionul lui a fost bara pe care a avut-o in minutul 43“, a notat Milliyet.

Cotidianul Radikal a scris ca Florin Bratu seamana cu Hakan Sukur, prin modul in care joaca, in timp ce jurnalul Yeni Safak a notat ca Galatasaray nu a avut prea multe ocazii de gol pentru ca atacantul roman a fost ignorat de coechipierii sai.

„Galatasaray a jucat in prima repriza precum o albina care nu face miere. In minutul 43, Bratu a atacat ca sa faca miere, dar bara a impiedicat mingea sa intre in poarta“, a scris Hurriyet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS