12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIonel Gane a reusit „dubla“

Ionel Gane a reusit „dubla“

Elvetia. Fostul atacant al Universitatii Craiova, Ionel Gane, a marcat duminica doua goluri in partida pe care echipa sa, Grasshopper Zürich, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 2-3, in fata formatiei Servette Geneva, in etapa a 14-a a campionatului Elvetiei. „Jerry“ Gane, care a jucat tot meciul, a inscris in minutele 68 si 89. Mijlocasul Mihai Tararache nu a evoluat din cauza unei accidentari.

Italia. Echipa Inter Milano a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat duminica, pe teren propriu, cu formatia AS Roma, in cadrul etapei a 7-a a campionatului Italiei. La AS Roma, fundasul Cristian Chivu, care a implinit duminica 23 de ani, a evoluat pe intreaga durata a meciului si a primit un cartonas galben in minutul 22.

Spania. Mijlocasul Catalin Munteanu nu a evoluat in partida pe care formatia sa, Albacete, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 2-3, in fata echipei Betis Sevilla, in etapa a 8-a din Pimera Division. Formatia Atletico Madrid, fara fundasul Cosmin Contra, nerefacut dupa o accidentare, a invins in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Real Murcia.

Fostul atacant al Universitatii Craiova, Gica Craioveanu, a jucat pe toata durata intilnirii pe care echipa sa, Getafe, a terminat-o la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formatia UD Salamanca, in etapa a 9-a din Segunda Division. Portarul Bogdan Stelea a jucat toate cele 90 de minute pentru Salamanca. Formatia Polideportivo Ejido, fara mijlocasul Denis Serban, a invins in deplasare echipa Tenerife.

Olanda. Ajax Amsterdam, cu portarul Bogdan Lobont titular, a terminat la egalitate in deplasare, scor 2-2, cu formatia PSV Eindhoven, in etapa a 9-a a campionatului olandez. Lobont a jucat tot meciul, in timp ce atacantul Nicolae Mitea a fost rezerva.

Belgia. Mijlocasul Alin Stoica a fost titular in partida pe care formatia sa, FC Bruges, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 2-4, in fata echipei Heusden-Zolder, in etapa a 10-a a campionatului belgian. Stoica a fost inlocuit, in minutul 60, cu Smolders.

Portugalia. Mijlocasul Lucian Marinescu a fost titular in partida pe care formatia sa, Academica Coimbra, a terminat-o la egalitate in deplasare, scor 1-1, cu echipa Moreirense, in etapa a 9-a a campionatului Portugaliei. Marinescu a fost inlocuit, in minutul 56, cu Dionattan. Formatia Sporting Lisabona, fara atacantul Marius Niculae, nerefacut dupa o accidentare, a invins in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Alverca.

Grecia. Mijlocasul Lucian Sinmartean a fost rezerva in partida pe care formatia sa, Panathinaikos Atena, a cistigat-o acasa, cu scorul de 3-0, in fata echipei Panionios Atena, in etapa a 8-a a campionatului elen. Sinmartean a fost introdus pe teren in minutul 37, in locul lui Fissas. Formatia Akratitos Atena, antrenata de Dumitru Dumitriu si fara mijlocasul Erik Lincar, a fost invinsa pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa OFI Creta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS